Endnu engang dør en af Andreas Gabaliers venner!

Andreas Gabalier må tage imod endnu et hårdt slag fra skæbnen. Hans nære ven og forretningspartner Michael Pachleitner er død i en alder af 63.

Andreas Gabalier delte den triste nyhed på sin Instagram-profil i en rørende erklæring. Til et billede, der viser Andreas Gabalier sammen med den afdøde Michael Pachleitner, skrev musikeren: “I dyb forbindelse med dig og din familie, kære Michi Pachleitner, takker jeg dig for vores varme venskab og forretningspartnerskab og vil holde dig i mit kære minde hele mit liv! Hvil i fred. Dit arbejde forbliver.”

Andreas Gabalier deler sin sorg

Singer-songwriter-stjernens fans udtrykker deres kondolencer på Instagram og viser forståelse for hans smertefulde tab. “Min oprigtige kondolence til familien og også al styrke til jer i den kommende tid,” lyder en kommentar. En anden skrev: “Vores dybeste medfølelse til hele familien og vennerne … At forlade verden så tidligt er en stor smerte og et stort tab.”

Det er også slemt for Andreas Gabalier: Pachleitner er ikke den første ven, han har mistet. Og så er der også det dobbelte selvmordsdrama i hans egen familie. Andreas Gabalier mistede først sin far, da han var ung, og derefter også sin søster, som ikke kunne komme sig over sin fars selvmord …

Ifølge oplysninger fra “Kronen Zeitung” døde Michael Pachleitner af en “snigende sygdom” i en alder af 63 år. Detaljer om sygdommen blev dog ikke afsløret. Pachleitner var en succesfuld iværksætter. Han overtog familievirksomheden, MPG GmbH, i en alder af 24 år. Han opbyggede den til en internationalt anerkendt optikvirksomhed.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse