Drews og Krause: Mallorca åbner klubber og diskoteker, men Ballermann forbliver lukket

Hvis du kan komme på ferie på Mallorca, og gerne vil til Ballermann ved Playa de Palma, så er der dårlige nyheder.  Natklubber og diskoteker at åbne igen men Ballermann ved Playa de Palma er lukket. Kunstnere som Mickie Krause har allerede krydset af for festsæsonen på Mallorca.

Den gode nyhed for alle, der nu rejser til Mallorca igen og elsker nattelivet: På et møde med ministeren for turisme Iago Negueruela Vázquez indgik “Association of Night Club Operators” et kompromis. Nu kan små klubber, musikbarer og diskoteker åbnes igen. Steder med højst 300 gæster indtil kl. 01.00

Den dårlige nyhed for alle Ballermann-fans: Undtagelser fra dette kompromis er Playa de Palma og Magaluf, som er populær blandt britterne. Diskotekerne som “Bierkönig” eller “Megapark” skal forblive lukket her.

Hvis det går efter den baleariske premierminister Francina Armengols hovede og vilja, så længe, indtil der er en vaccine eller et effektivt coronavirus-lægemiddel.

Bierkönig og Megapark forbliver lukket

Så stadig “tote Hose” i nattelivet for festdeltagere på Mallorca. De ansvarlige ønsker under alle omstændigheder at undgå en anden Ischgl.

Risikoen for en anden infektionsbølge er for stor. Et fornyet udbrud af COVID 19 kunne aktivere den endelige dødmandsknap for sommersæsonen.

Men det betyder heller ikke, at der er mange optrædener for mange stjerner som Mickie Krause, Jürgen Drews, Mia Julia, Marry, Tim Toupet, Peter Wackel eller Michael Wendler.

”Indtil videre føles det som en juni om vinteren. Gennem området tør man ikke køre mere, det er en spøgelsesby. Hvis det hele foregår sådan i to måneder til, vil det hele ende i rendestenen, ”fortæller Düsseldorf kultvært Michael Bohrmann til“ Express ”.

Krovært har kørt “Deutsche Eck” på Playa med sin kone Feli i 16 år og er afhængig af turisterne. I øjeblikket kommer ingen på grund af Bundesliga.

Så alt ender i rendestenen her

Mickie Krause, der er blevet 50 år gammel, har været party-institutionen i Ballermann i 20 år nu. Han har personligt allerede afsluttet sæsonen, og siger endda: “Playa de Palma vil ikke længere eksistere i denne form …”.

I et fødselsdagsinterview med RND siger han: ”Det er ikke længere muligt at feste på denne måde. 2500 mennesker fester i Megapark eller Bierkönig, krammer hinanden og derefter Mickie Krause på scenen:

Det kan jeg ikke forestille mig mere – i det mindste ikke så længe der ikke er nogen vaccine. Den sidste nyhed taler også for, at større begivenheder i Tyskland er forbudt indtil mindst 31. oktober. ”

Playa de Palma vil ikke længere eksistere som før

Ikke desto mindre ønsker Mickie Krause at flyve til Mallorca i begyndelsen af ​​juli, fordi hans hus er blevet renoveret og genopbygget. Han kender kun til renoveringsarbejdet ud fra fotos. Så for ham vil turen være som en kæmpe overraskelse.

Hans nye sommerhit “Kann ich so nicht sagen, müsst ich nackt sehen” må vente, fordi fans derhjemme i Tyskland foretrækker at høre kendte sange fra bedre Ballermann-tider …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse