Dramatisk sandhed om hans nye kærlighed!

Stefan Mross har tydeligvis nydt de seneste uger med sin nye kæreste Eva Luginger. Forelsket viste han sine følelser til hele verden, men i mellemtiden er tvivlen vokset: Er Eva’s følelser for Stefan virkelig ægte? Og nu kommer en dramatisk sandhed om denne kærligheds begyndelse frem i lyset, hvilket yderligere nærer denne tvivl. Efter alt det, der er sket: Stefan fortjener virkelig ikke dette!

Efter sit brud med Anna-Carina Woitschack var Stefan glad for at finde en kvinde, der forstod ham. Taknemmelig sagde han: “Eva fik mig ud af nedturen”. Selvfølgelig var det pikant, at hun – af alle ting – var hans kones bedste veninde, og oven i købet var hun også gift. Men kærligheden går bare mærkelige veje. Eller det troede man i hvert fald.

Den dramatiske sandhed bag kunne dog være, at Eva tvang sig ind i Stefans og Anna-Carinas ægteskab og forårsagede bruddet i første omgang! Meget tyder på, at hun længe har haft øjnene rettet mod ham og havde sat sig for at erobre ham! Det er i hvert fald hvad Janine Pink, en veninde til Anna-Carina, hævder. Hun siger: “Eva har lagt an på Stefan i lang tid!”

I august sidste år skulle Eva være gået i offensiven: Mens Anna-Carina var på farten for showet “Skate Fever”, skulle Eva konstant have ringet til Stefan derhjemme og kastet sig over ham. Dette var også for at blive berømt ved hans side som schlagersangerinde. “Eva må have udnyttet Anna-Carinas fravær godt,” siger Janine. Og Stefan lod sig tilsyneladende ikke spørge. En beslutning, som han en dag kunne fortryde bittert.

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse