„Die Giovanni Zarrella Show“ – kritik og seertal

Foto: ZDF/Sascha Baumann

I Lørdags den 11. september havde Giovanni Zarrellas Show premiere på ZDF. Dette nye format blev ventet med spænding. Kan Giovanni Zarrella overleve som vært for et større tv -program? Dette spørgsmål blev rejst på forhånd. Ja, det kunne han helt sikkert godt, og karaktererne er imponerende.

Et strejf af Helene Fischer Show med Giovanni Zarrella – Skaberne af Giovanni Zarrella Show stod over for en stor udfordring. Som et slags opfølgningsformat til “Willkommen bei Carmen Nebel” på ZDF var formålet at give momentum friske ideer og stadig ikke skræmme Schlager-publikummet væk. Derudover blev frygt gentagne gange udtrykt for, at Giovanni Zarrella Show ville blive en kopi af festlighederne med Florian Silbereisen på ARD. Skaberne havde succes med denne balancegang, og fansen på nettet fejrer denne første udgave af det nye musikprogram.

Fokus var selvfølgelig på Giovanni Zarrella, for det var også hans show. Hans familie kunne ses igen og igen på tv’et, og hans far Bruno gjorde endda sin store entre. Der var følelsesmæssige øjeblikke, men de var aldrig pinlige. Generelt tillod Giovanni Zarrella sig selv et par musikalske eksperimenter, og de fungerede i de fleste tilfælde.

Foto: ZDF/Sascha Baumann – Giovanni i ren Andrea Berg stil

Men hvis du ikke kan lide italiensk musik, har du været desperat et par gange i løbet af showet, det var undertegnede for det er jo et tysk schlager show og ikke et italiensk familieshow. Duetterne med internationale stjerner spiller også en stor rolle her. Vi fandt det også bemærkelsesværdigt, at helt nye fik lov til at optræde med Neonlicht, Ronja Forcher, Sonia Liebing og Chris Cronauer.

Gode karakter for Giovanni Zarrella Show med 3,81 millioner seere og en markedsandel på 16,2 procent er karaktererne for denne premiere på Giovanni Zarrella Show ganske imponerende. Til sammenligning: Die Schlagerchallenge med Florian Silbereisen i sidste uge havde kun 3,69 millioner seere og en markedsandel på 17,2 procent.

Could not load the poll.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x