Die Amigos: Det er sand fan-kærlighed!

Billede: Die Amigos Presse – Emig Event

Spontane ideer er nogle gange de bedste ideer! Sådan var det for mere end fem år siden, da Mario Ulrich, søn af “Amigo” Karl-Heinz, kom med ideen efter en Amigos-koncert, at de kunne starte et Amigos-Stambord. Sagt – gjort!

I begyndelsen af januar fejrede dette stambord sin femte årsdag, med medlemmer i Amigos “Amigo Mijo” pub i Hungen-Nonnenroth! Til stede var også Amigos med deres koner, idémanden Mario Ulrich med partner, såvel som kære venner, som ikke lod denne begivenhed gå forbi. Daniela Alfinito kom også efter sin autograf session tour.

Amigos og også Daniela Alfinito ved, hvem de skylder deres succes til – nemlig deres fans. Og hvis tidsplanen tillader det, er de selvfølgelig glade for at deltage i sådanne arrangementer.

Med 20 medlemmer startede Amigos-stambordet, som nu er vokset til omkring 50 medlemmer i alle aldre. Selv Rosa fra Schweiz savner ikke chancen for at rejse til næsten hvert regelmæssigt møde i Hesse. Under ledelse af Ingrid og Rolf Velten, der har ledt stambordet siden grundlæggelsen, er der månedlige møder i regionen, og ture til deres yndlings koncerter er organiseret – selvfølgelig i samme faneklæder!

Før det kommer til den hyggelige del, er der også en lille officiel del. Følgende ord af Bernd Ulrich kunne høres: “Ved koncerter er vi altid glade, når vi ser de sorte T-shirts med Amigos bordet Lollar blandt de besøgende. Uden fans ville vi ikke være det vi er i dag – den mest succesfulde schlager duo nogensinde! ”

Amigos har allerede modtaget over 100 guld- og platinpriser for deres albums og mere end 120 koncertdatoer er på programmet hvert år. Amigos er i øjeblikket på turné med deres Gold Tour og fejrer 50-årsdagen på scenen sammen med deres fans.

Kilde: Schlager.de

Bestil deres seneste “Best Of Fox”: Die Amigos – Best of Fox

Find billetter til deres 2019 Tour: Eventim.de

Det skal du læse