Det handler om affærer, penge og løgne

I dag når de står på scenen sammen er deres blikke er iskolde. Der er lysår mellem dem, selv om de er så tæt på hinanden. Det er ikke underligt, hvis det er sandt, hvad der allerede hviskes bag lukkede døre og med oprakte hænder. Separationen mellem Stefan Mross (47) og hans hustru Anna-Carina Woitschack (30) går tilsyneladende ikke så harmonisk og kærligt, som de gerne vil have alle til at tro. En rosenkrig er sandsynligvis nært forestående! Og det handler om affærer, penge og løgne!

Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack: Venlige, min bare røv …

I begyndelsen lød det hele så fornuftigt, for efter bruddet ønskede Stefan og Anna-Carina at forblive venner. Der var endda tale om fælles optrædener i fremtiden: “Vi glæder os til at se jer”, sagde de til deres fans. Solskin på ydersiden, men i virkeligheden? Ingen ved præcis, hvad de to taler om, eller hvad de udveksler hidsige ord om. Det eneste, der er sikkert, er, at Anna-Carina har set sig om efter en anden mand i løbet af deres ægteskab.

Der findes endda billeder af dette, ved Oktoberfest. Meget tæt sammen med Andrej Mangold (36). “Jeg ville aldrig være Stefan utro. Ligesom han ikke ville være mig utro,” bekræftede hun dengang. Alt sammen én stor løgn? En af mange?

Som det ofte er tilfældet i livet, handler det hele om penge

Og så er der penge. Selv med sit første ægteskab med Stefanie Hertel (43) undlod Stefan Mross at indgå en ægtepagt. Var han klogere med sit tredje ægteskab? Hvis ikke, hænger spørgsmålet om penge stadig over parret som et Damoklessværd.

Hvem får pensionspoint, hvem får hvor meget af pengene fra salget af deres fælles ejendele. Hvem får rettighederne til de fælles sange? Der er grunde nok til at diskutere, som det altid er tilfældet, når et ægteskab mislykkes, og der ikke længere er nogen tillid til de tidligere partnere. Hvor slemt vil rosenkrigen mellem dem blive i sidste ende? Det vil kun tiden vise …

Det skal du læse