Det er KLUBBB3s kærligheds hemmeligheder

Kilde:: BMC-Picture/Dominik_Beckmann -Exklusivfoto – Florian Silbereisen Web

Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff – det er de unge fra KLUBBB3. Men hvad med privaten og ud over scenen?

FLORIAN SILBEREISEN

Han er virkelig en heldig fyr! Florian Silbereisen har i næsten ti år været sammen med den fortryllende Helene Fischer. Og nu har hun også givet ham et gåsehudsøjeblik for ekstra klasse. Da Helene var på scenen for første gang efter sin alvorlige sygdom (rapporterede DAS NEUE BLATT), gav hun sin Flori en kærlighedserklæring – foran 10.000 fans.

Kilde: Florian Silbereisen Web

Det er fantastisk at vide, at der er mennesker, der elsker en, og uanset hvad er de ved ens side. Og selvfølgelig er det min kære Florian. Han er her i aften, og jeg nyder virkelig det faktum, at han er her. “Og så igen:” Da jeg var i mit hotelværelse, var det bedste, at når der var mest brug for kærlighed og kram og så var han der. Tak for at være der, skat. Jeg elsker dig! “Flori, der stod bag mixeren i Wiener Stadthalle, kom med en tåre. Suk!

JAN SMIT (32)

Intet virker uden hans familie. Jan Smit siger åbenlyst, at kærligheden til hans kone og børn er den motor, der driver ham dagligt. Og så, når det er muligt, finder han tid til at gøre noget med alle. Og hvad ville en ordentlig Hollænder være uden en anstændig hollandsk cykel?

Kilde: Florian Silbereisen Facebook

Så viste Jan med sin kone Liza og børnene Fem, Senn og Emma, hvordan de pakketde en picnickurv midt om vinteren og tog på en ordentlig cykeltur. “Jeg er stolt af mine børn. Og min kone er en stor mor. Hun har alt under kontrol – selv uden mig” griner Jan Smit. I øvrigt har han været nødt til at arbejde hårdt for dette held. Fordi han i en alder af 13 blev forelsket i Liza, der dog var tre år ældre. Men stædighed betaler sig: på Valentinsdag 2011 stoppede han under Eiffeltårnet i Paris og bad om Liza’s hånd – det er romantisk, ikke?

CHRISTOFF

Han er endelig glad igen og vil gerne skrige det højt til hele verden: Christoff er nyforelsket – og viser det også. På internettet ser vi ham med sin nye ven Ritchie på Valentinsdag i Paris, kærlighedsbyen. Han siger: “Da jeg først mødte ham gennem arbejdet, klikkede den straks. Jeg kan næppe beskrive det. Jeg ledte ikke efter en partner, fordi jeg havde en smertefuld adskillelse bag mig. Men folk siger til mig, at jeg endelig gløder igen.

Kilde: Christoff Facebook

Og også Ritchie sværmer om Christoff: “Det går rigtig godt mellem os. Jeg kan tale med ham om alt, vi respekterer hinanden meget.” I starten modsatte sangeren sine følelser, da aldersforskellen på 15 år fik ham til at holde igen. “Men kærlighed var stærkere. Og Ritchie er virkelig moden for hans alder. I dag føler vi ikke længere forskellen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse