Derfor er junglelejren udelukket for ham

Foto: RTL / Markus Nass

Mickie Krause er partymusiker og har allerede arbejdet på en række tv-programmer som “Let’s Dance” og for nylig “Showtime of my Life – Stars gegen Krebs” (udsendes 15. februar). Men ”Ich bin ein Star – holt mich hier raus!” er udelukket for ham. Hvorfor gjorde han det nu klart i et interview med RTL…?

Mickie er en mand med ærlige og direkte ord. Så han gav spekulationerne om en mulig deltagelse i junglelejren en klar afvisning. “Jeg spekulerer på, hvad ville junglen bringe mig?” sagde han i et interview med RTL. Mickie tilføjede: “Junglen må have en merværdi for mig. Og det ser jeg ikke ved mig i øjeblikket.”

Mickie Krause har netop fejret sit 24-års jubilæum og rocker stadig i hver eneste Hütte. Det skal siges meget klart: Han er alt for vellykket til at skulle trække opmærksomhed via junglelejren.

Ballermann-stjerne med en klar afvisning

Hvis du ser på deltagerne i de seneste år, vil du bemærke: Det er ofte stjerner, der mere eller mindre har passeret deres højdepunkt, eller som er blevet set i et show et sted og er blevet kendt som følge heraf. Og nogle gange er efternavnet kendt for et bredere publikum.

Mickie Krause gjorde det derfor klart over for RTL: “… der er også mange schlagersangere, der tager tilbage i junglen i slutningen af ​​deres karriere for at kunne lave musik i endnu et år eller to. Men for mig er der pt. og jeg håber i de næste 30 år – ingen grund til at tage ind i junglen”.

Junglelejren var det værd for Peter Orloff

Mickie Krause følger dog nøje med i, hvad der foregår i junglelejren. “Junglen er god, når du er i begyndelsen af ​​din karriere. Evelyn Burdecki har for eksempel stor succes efter at have været i junglen,« konstaterer han i interviewet. Og deltagelse kan også være rentabelt for schlager- eller partysangere. ”Peter Orloff solgte for eksempel rigtig godt. Junglen var virkelig en sejr for ham.”

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse