“Der er et par situationer, hvor jeg kunne have reageret anderledes”

Foto: Telamo.de / Robert Recker

Bernhard Brink har nu stået på scenen i 50 år. Men det er ikke hans eneste jubilæum, han fejrer i 2022. Han fylder 70 år den 17. maj og er også glad for 35 års lykkeligt ægteskab med sin Ute.

I et interview med StadlPost tog han sig tid til at se tilbage på sit mærkeligste fanøjeblik og tidligere fejder med kolleger og afslørede også, om der allerede har været alvorlige kriser med hans kone Ute, og hvad han fortryder mest.

StadlPost: Du fejrer tre jubilæer i år, inklusive dit 50-års jubilæum. Du har oplevet meget, hvad var dit mærkeligste øjeblik på scenen?

Bernhard Brink: ”Der var et øjebliks chok tilbage i 1978, da jeg var med i hitparaden. Det hele var live dengang, og 78′-landsholdet var der før deres afgang til VM i Argentina, og jeg sad der og tænkte over teksten, sang for mig selv i mine tanker “Hab ich zuviel verlangt”. Men den tredje linje var pludselig væk! Jeg var i stand til smart at distribuere og dubbe det, men ved du hvilken linje jeg manglede? “Du suchst krampfhaft nach Worten” (Du leder desperat efter ord”) – det, der lige skete for mig, var væk (griner). Senere kunne jeg grine af det, men i sekundet havde jeg svedperler på panden.”

StadlPost: Og dit mærkeligste fan-øjeblik?

Bernhard Brink: ”Da vi flyttede, stod der en kvinde foran døren og så på det hele. Senere kørte hun endda efter os til den nye lejlighed kun en kilometer væk, så hun vidste, hvor vi boede. Hun var der foran døren. Men på et tidspunkt faldt den til ro, for jeg tror, ​​hun på en eller anden måde endte på et hjem. Men hun skriver stadig i dag«.

StadlPost: Svarer du hende så?

Bernhard Brink: “Jeg svarer ikke bare, jeg har endda sendt hende den nye cd.”

StadlPost: Hvem kom du i slagsmål med?

Bernhard Brink: ”Det skete igen og igen, men i dag kan jeg se alle i øjnene. Hvis jeg overdrev, undskyldte jeg. Så jeg kan gå forbi ethvert spejl. Jeg var altid mand nok, så undskyldte jeg og sagde: ‘Jeg mente det ikke sådan’«.

StadlPost: Er der noget, du har fortrudt i din karriere?

Bernhard Brink: “Selvfølgelig var der en fase med Neue Deutsche Welle, hvor alle tænkte, åh gud, åh gud, slaget er på gulvet, det var et par år, så var det helt igen. Der er et par situationer, hvor jeg kunne have reageret anderledes. For eksempel med Rudi Carrell, da han sagde til mig: ‘Mand, jeg vil gerne lave et show med dig, kom forbi. Ring til mig, hvis du ikke ringer, det er din skyld’. Jeg udskød og udskød, fordi jeg havde så meget at lave, og det gik bare ikke. Og det var en fejl. Han ville have marcheret igennem der og sagt til stationerne: ‘Se, I skal have Brink’. Så jeg lavede en fejl der. Men det er ting, der bare sker. Eller da Thomas Gottschalk fremhævede mig til radio på RTL, selvom jeg ikke havde lavet radio og ikke anede noget om radio. Det er en skam. Men at tænke på det i dag er dumt. Den nederste linje er, at jeg er økonomisk uafhængig og har haft et dejligt liv.”

StadlPost: Planlægger du en jubilæumsturné? Eller hvordan vil du fejre 50 år med dine fans?

Bernhard Brink: “Vi skal på turné, vi laver mange individuelle koncerter, jeg er i showet med Zarrella, jeg kommer til at lave en masse tv og også en masse talkshows.”

Artiklen fortsætter på næste side

Det skal du læse