Denne nye mission i livet giver hende styrke

Når schlagerstjernen Alexandra Hofmann (50) i morgen går en tur med sin hund Lanny og nyder de naturlige omgivelser, har hun det godt. For hende er det de bedste øjeblikke i livet. Ingen sammenligning med tiden før. Efter sin fars pludselige død i slutningen af 2023 havde sangerinden det psykisk dårligt. Kort efter afslørede hun i et tv-interview, at hun havde lidt af en udbrændthed.

Alexandra Hofmann arbejder på et projekt om mental sundhed

En svær tid, som set i bakspejlet også havde noget godt for hende, som hun ved i dag. “Jeg arbejder i øjeblikket på et projekt om mental sundhed,” siger hun i “Die Neue Frau”. Med eventserien “Das Grün-Gefühl – Energie für die Seele” (Den grønne følelse – energi til sjælen) ønsker hun at uddanne de berørte og med hjælp fra en mental coach tale åbent om emner som depression, opmuntre dem og give dem håb.

Alexandra ved, hvordan den mørke side føles

“Der er måder at opbygge indre styrke og forebygge depression på. Hvis man ved, hvordan den mørke side føles, kan man meget bedre advare folk om den og genkende tegnene i god tid,” forklarer Alexandra Hofmann. For hende er emnet mental sundhed et ægte hjerteprojekt, en ny mission i livet, som giver hende styrke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse