Christoff: Sådan går det ham efter hasteoperationen

KLUBBB3-medlem Christoff skulle gennemgå en hjerteoperation i sidste uge. Nu kan han grine igen. Det bliver snart godt igen.

Da KLUBBB3 blev præsenteret som “Eins der Besten” ved”Schlagerchampions” showet i lørdags, manglede et medlem af gruppen: Christoff var ikke med i Berlin. Årsagen var sørgelig: Den belgiske stjerne måtte gennemgå en hjerteoperation. Heldigvis har den 42-årige overlevet operationen og kan grine igen.

“Da jeg begyndte at træne efter ferien, følte jeg mig pludselig syg. Jeg blev straks bragt til skadestuen, “fortalte Christoff den belgiske avis Het Laatste Nieuws. En hjerteventil var årsagen, Christoff fortsatte med at fortælle og sagde også, at han tænkte på døden. Tirsdag blev han opereret, og operationen gik godt.

Billede: KLUBBB3 Facebook

Christoff sendte et billede fra hospitalet i lørdags: Så han er stadig i hospitalssengen, men har allerede begge tommelfingre op og griner ind i kameraet. Han skrev: “I mellemtiden er det allerede en smule bedre, også ved medicinsk holdes den gode pleje.” Derudover takkede Christoff for de mange fan budskaber og den store sympati.

KLUBBB3 på “Schlagerchampions” uden Christoff

Ved “Schlagerchampions” i 2019 kunne Christoff af gode grunde ikke være der. Hans KLUBBB3 kolleger Florian Silbereisen og Jan Smit modtog prisen for bedste årets bedste. Men Christoff manglede naturligvis ved dem: “Vi bemærkede straks, at det er meget mindre sjovt uden Christoff,” skrev de to via Facebook.

Og også Christoff var tilfreds med et indlæg om prisen og lovede snart at være til stede igen: “Vent, indtil jeg kommer tilbage, med mit ‘nye hjerte’ så bliver KLUBBB3-en og en halv,” skrev han.

Vi ønsker Christoff et hurtigt og godt forløb, og vi er glade, når han kan gå på scenen igen. dog: Tag den tid du har brug for nu, kære Christoff!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse