Chokeret annoncering

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Melissa Naschenweng er nok en af ​​de mest succesrige schlagerstjerner fra Østrig. Hendes hjem er i øjeblikket i en stor corona-krise, som også rammer hende massivt. Melissa har nu taget en svær beslutning.

Vaccinationsdebatten deler ikke kun Tyskland, Danmark men også Østrig. De, der er ikke er blevet vaccineret, har i øjeblikket meget svært ved at deltage i det offentlige liv. Det ved Melissa Naschenweng og har udtalt sig med et meget følelsesladet opslag på Instagram.

Vil gerne lave musik for ALLE

Vinderen af ​​Amadeus Award skriver: “Jeg har altid ønsket at lave musik … af hele mit hjerte og for ALLE mennesker, for musik forbinder mennesker. (…) Jeg kan og ønsker ikke længere at se familier, venskaber og mennesker bryde op i denne splittelse. Jeg vil ikke stille folk, der også har bidraget til min succes, foran lukkede døre og give dem følelsen af, at min musik ikke længere er beregnet til dem!”

Ikke flere koncerter

Men det er ikke alt. Melissa Naschenweng kommer med en meddelelse, der helt sikkert vil chokere mange fans.

“Jeg ville faktisk meddele i denne uge, at jeg ikke vil spille nogen koncerter i en ubestemt periode, nu kom meddelelsen om endnu en lockdown foran mig. Koncerter ville helt sikkert være mulige igen i den nærmeste fremtid, men mit hjerte er i øjeblikket ikke i stand til at beslutte, hvilken vej jeg skal gå “, skriver Melissa, der nu trækker sig tilbage i studiet og vil producere sange til alle fans. Hvilken klar udtalelse.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse