Bo og lev som Schlager-stjernerne – sådan fungerer det!

Livet som en schlagerstjerne – det lyder som en absolut drøm for mange fans. Du vil gerne være så slank som Helene Fischer, så rig som Andrea Berg og så stilfuld som Jürgen Drews. Imidlertid har selvfølgelig mange mennesker også en helt forkert idé om, hvordan stjernerne faktisk lever og bor. Det skulle derfor være interessant at kigge bag kulisserne og fortælle alle Schlager-fans, hvordan de kan få en del af denne livsstil!

Andrea Berg

For at blive hos Andrea Berg og dermed en af de bedst tjente schlagersanger, skulle mange af hendes fans være interesseret i, hvordan hun rent faktisk bor og lever privat. Enhver, der tænker på en pompøs villa, har begået en fejl. Fordi Andrea bor i et bjælkehus nær Stuttgart, som hun deler med sin mand og datter.

Hver gang hun er hjemme, kan hun lide at tilbringe en masse tid med de mange dyr, som hun har givet et hjem på sin ejendom – fra store til små. Hendes mand holder sig i mellemtiden til sin familievirksomhed, eventyrhotellet “Sonnenhof”, og har derfor et normalt job.

Alt i alt er Andrea Bergs liv, i det mindste med hensyn til hendes livssituation, næppe forskellig fra så mange andre normale og højindkomst. På den anden side, hvis hun er på turné, er der et stort kontrast program.

Så står hun næsten hver dag på scenen og er nødt til at kræve maksimal performance fra sig selv. Dette er naturligvis kun muligt med en fit body, hvorfor Andrea Berg følger en stram ernærings- og fitnessplan både før og under sin turné.

Andreas energiske show varer omkring to og en halv time, og selvfølgelig skal sexede outfits ikke mangle. Hvordan kan hun have en sådan drømmefigur på trods af sine 54 år? Udholdenhedstræning og “FdH” er hendes hemmelighed.

Før en af sine tidligere ture tabte hun 13 kilo og er stadig i topform i dag. Når det kommer til hendes træning, er Andrea Berg primært afhængig af regelmæssig jogging og stepper. Og for at slappe af, synes Andrea at forfølge en anden hobby inden en forestilling: At strikke!

Tip: Disse indsigter i den succesfulde Schlagersangeres liv gør det allerede klart, at livet som stjerne måske er mere stressende, men ikke nødvendigvis mere luksuriøst end andre menneskers. Derudover anbefales ikke alle vaner, for eksempel den omstridte “FdH” -diæt.

Det er derfor ikke fornuftigt at bruge Andrea Berg som rollemodel i alle sager. Hvis du vil have en lige så slank og fit figur, selv over 50 år, skal du bedre stole på en afbalanceret og sund kost og eventuelt tælle kalorier. Udholdenhedstræning giver mening, men bør også suppleres med regelmæssig styrketræning for at imødegå aldersrelateret muskeltab.

Strikning som hobby eller tilbringe meget tid udendørs og med dyr – dette er også en fantastisk måde at afbalancere en stressende hverdag på. Når det kommer til hendes jordnære, er Andrea Berg en perfekt rollemodel.

Så hvis du vil leve og bo som Andrea Berg, kan du oprette dit hus eller din lejlighed i den hyggelige atmosfære i en bjælkehytte, oprette en smuk have og få nogle kæledyr, hvis der er tid nok.

Helene Fischer

Et idol for mange Schlager fans er Helene Fischer. Når alt kommer til alt er hun smuk, sympatisk og succesrig. Der vides ikke meget om hendes private boligsituation. Rygterne siger at hun er ved at bygge en kærlighedsrede ved Ammersee med hendes nye kæreste. Men ejer stadig adskillige andre lejligheder og villaer, både i Tyskland og på Mallorca.

Det anses derfor at hun er “rastløs” og pendler mellem de forskellige boliger – afhængigt af hvad hun ønsker. Nogle gange opholder hun sig i “Marco Polo Tower” i Hamburg, hvor hun er opvokset. Nogle gange er hun ved Starnberger see og nogle gange på Mallorca, for at rense hovedet, som hun selv formulere det.

Og selv når det kommer til hendes private liv, synes Helene Fischer på en eller anden måde at være rastløs. Helene taler igen og igen om at ville gifte sig og blive mor en dag. Imidlertid ser disse planer ikke ud til at være i syne med hendes nuværende partner.

I stedet er hun fuldt dedikeret til sin karriere: Når hun ikke er musikalsk aktiv, træner hun hårdt efter sin drømmekrop og sin tilstand for at inspirere fans på scenen. Derudover er hun meget opmærksom på sit helbred og sværger til ingefæren “mirakelmidlet”.

Den smukke Helene afslører også, at hun aldrig kunne undvære morgenmad. Dette er det vigtigste måltid om dagen for hende. Chokolade og andre delikatesser er på den anden side tabu og sørger for, at hendes diæt indeholder meget protein.

Hvis hun ikke har mulighed for at tage til et træningscenter, træner hun derhjemme eller på hotelværelset. Tilstrækkelig søvn er også af højeste prioritet for hende til at kunne opretholde dette stramme private og professionelle program.

Tips: Helene Fischers livsstil er meget mere ekstravagant end Andrea Bergs, og det skulle derfor være vanskeligt at leve et sammenligneligt liv. Ikke desto mindre er der også mange punkter med Helene, der er velkomne til at blive efterlignet:

På den ene side gælder dette spisevaner, tilstrækkelig søvn, masser af motion og en bevidsthed om, hvor vigtigt dit eget helbred er. Hvis du har råd til det, kan du naturligvis foretage daglige ture til andre lande, for eksempel for at slukke for stress og opleve noget nyt på en weekendtur.

Når alt kommer til alt behøver boligerne ikke høre til dig, men der er også mange hoteller eller lejligheder, der kan lejes. Alle, der rejser væk fra hovedsæsonen, kan få et rigtig godt tilbud her.

På den anden side bør enhver, der ligesom Helene har problemer med at slå sig ned hidtil, spørge sig selv, hvad der virkelig er vigtigt for ham eller hende i livet.

For i en alder af 35 er det langsomt ved at være tid til at realisere dit eget ønske om at få et barn, hvis der er et. Når alt kommer til alt er chancen for at blive gravid mindre jo ældre man er – og på samme tid øges risikoen for komplikationer under graviditet eller fødsel samt barnets handicap.

Selv Helene Fischer er ikke en perfekt rollemodel i alle henseender, men fans kan stadig lære meget af hende.

Florian Silbereisen

Naturligvis rejste Helene Fischer og hendes eks-partner Florian Silbereisen rundt i verden i lang tid eller tilbragte meget tid i deres villa med en swimmingpool ved Ammer-søen.

Men nu er mange fans interesserede i, hvordan Florian Silbereisen lever og lever nu – nu hvor drømmeparrets forhold er stoppet. Ifølge hans egen erklæring kan han lide at leve beskedent og har ikke brug for materiel luksus. I stedet bor han i en tre-værelses lejlighed i den lille Tiefenbach i Niederbayern.

Florian Silbereisen kan lide at tilbringe sin fritid i naturen, for eksempel når han vandrer i Bayern. Han ses også ofte, mens han jogger eller laver andre sportsaktiviteter – har for nylig indrømmet, at sport faktisk ikke er en af hans foretrukne ting at gøre.

Ikke desto mindre overvinder han regelmæssigt sin indre bastard og afslutter et stramt program med udholdenhed og styrketræning. Han viser også disciplin i sin kost: Hans menu inkluderer hovedsagelig salat, grøntsager og lidt fisk eller kylling. Så han giver ikke baconet en chance og i stedet glæder sine fans på scenen med en sexet “six pack”.

Tips: Hvis mandlige Schlager-fans er på udkig efter en rollemodel for deres livsstil, rådes de godt sammen med Florian Silbereisen. Hans beskedenhed viser stor selvtillid og beskytter ham mod frygt for eksistens – fordi hvis du er tilfreds med lidt, kan du få ender til at mødes med lav indkomst – selvom dette naturligvis ikke er nødvendigt med Florian Silbereisen.

Så selv for folk med et “normalt” job, burde det ikke være for svært at bringe Florian Silbereisens livsstil hjem. I din fritid har du brug for meget motion i den friske luft og en sund kost.

På denne måde forbliver Schlagerfans fit og sunde i alderdommen. Hvad du stadig kan lære af Florian Silbereisen er at fokusere på de virkelig vigtige ting i livet i stedet for penge eller materielle ting.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Andy Borg

Stjernen Andy Borg er også ydmyg og naturlig. Han bor også på et roligt sted i Bayern og foretrækker at bruge sin fritid i haven derhjemme. Fordi der har han privatliv og kan forfølge sin yndlingshobby, at være tæt på naturen.

Som en lidenskabelig gartner lægger han stor vægt på naturbeskyttelse og arbejder i øjeblikket på et meget specielt projekt: Han fandt små pindsvin i sin have, der vandrede rundt uden en mor. Så han ser nu efter dem og har endda bygget deres eget lille ”pindsvinhus” i haven. Så Andy Borg beviser, at selv enkle ting som en smuk have kan gøre dig lykkelig.

Fordi han er interesseret i miljøbeskyttelse, er han afhængig af en naturlig have, hvor mange vilde dyr og insekter finder et hjem. At være på landet gør det muligt for ham at styre et stort grønt område uden at skulle investere for meget arbejde.

I stedet nyder han originaliteten og skønheden i en naturlig eng, en barlindhæk og forskellige jasminbuske, som udsender behagelige dufte på varme dage. Og hvis han ønsker mere natur, rejser han til sin egen vinmark i sit hjem i Wien.

Tip: Naturen som en hobby – dette er en vane, som mange Schlager-fans af Andy Borg burde efterligne. Undersøgelser har vist, at naturen gør mennesker gladere og sundere. Det er også en miljøvenlig hobby og en, der ikke koster en masse penge.

Hvis du har din egen have, kan du designe, styre og lave den, som du ønsker. Hyggelige havemøbler, der er tilgængelige for enhver smag og ethvert budget, sikrer afslappende timer i solen. Dette betyder, at selv et lille område på balkonen, terrassen eller i haven kan omdannes til en oase af velvære på landet med et strejf af luksus.

En vegetabilsk del giver frisk og sund mad og sparer penge. Klipning af græsplænen i haven forbrænder kalorier med det samme. Så der er mange gode grunde til også at blive en hobbygartner.

Hvis du ikke har din egen have, behøver du ikke undvære denne hobby. For da er der muligheden for (i Tyskland – red.) at leje en have eller bruge en fælles have, der er tilgængelig i flere og flere (store) byer.

Derudover er det undertiden nok at gå i parken i et par timer eller vandre gennem naturen for at føle sig bedre – fysisk og mentalt.

Billede: Michael Wendler Instagram

Michael Wendler

Denne Schlagerstjerne gør ikke sit privatliv en hemmelighed. Dette gælder ikke kun for kærlighed, men også for hans livssituation. I mange år boede han i Dinslaken på en enorm ranch med 15 ha. I mellemtiden har han solgt ejendommen og er emigreret til Florida i USA.

Der bor han nu sammen med sin 28 år gamle kæreste i en villa nær Cape Coral, som måler omkring 280 kvadratmeter og har direkte adgang til Mexicogolfen. I øvrigt bor hans eks-kone Claudia Norberg også i dette hus, når hun besøger sin datter. En situation, der er karakteristisk for Michael Wendlers ekstravagante og kaotiske liv.

Derudover ser det ikke ud til at være meget klart, om villaen faktisk beboes, da det blev kendt, at ejendommen også tilbydes som et sommerhus.

Når han ikke har travlt med sin kærlighed eller sociale netværk i sin fritid, kan Michael Wendler lide at vie sig til sport. En personlig træner hjælper ham med at holde sig i form, og indtil videre har han mistet i alt over ti kilo. For at gøre dette, laver han sport i tre timer omkring tre gange om ugen og følger en individuel ernæringsplan.

Tip: I sidste ende skal alle beslutte, om Schlager-sangeren er et forbillede. Hvis du vil bruge et udsnit af det, er du hovedsageligt afhængig af pomp og pagt. Fritid tilbringes på Harley eller på egen båd – og naturligvis dokumenteres alt live og lagt ud på sociale netværk.

I alle tilfælde ser han ud til at være tilfreds med sin livsstil og måske er det netop, hvad hans fans kan lære af ham: Vær tilfreds og nyd det, du har. Derudover er sport og en sund kost vigtig for alle. Så hvad alle også kan se af Michael Wendler, er at søge professionel hjælp fra en personlig træner eller ernæringsfysiolog for at nå deres egne mål.

Jürgen Drews

“Kongen af Mallorca” lever overraskende ikke på Malorca, men i Dülmen i Nordrhein-Westfalen. Der ejer han et familiehus med have og faktisk fører et normalt liv.

”Sex, ingen stoffer og rock’n’roll”, er hans eget motto. Så han nyder sit liv fuldt ud, og hvis han ønsker en pause med sin kone, rejser de to til deres finca på Mallorca. På trods af sine 74 år nu, ligger Schlager-sangeren ikke på den doven side og har en stram tidsplan.

Enten prøver han nye sangeidéer på den bærbare computer, fodrer koi-karperne i havedammen, eller så ser han ud – det være sig i Tyskland eller Mallorca. Under alle omstændigheder keder han sig ikke.

Det er ikke tilfældigt, at han ser meget yngre ud end han er. Jürgen Drews fremmer også aktivt sit helbred i stedet, men det siges, at han ikke har nogen træningsplan. I stedet er hans hemmelighed: ikke drikke alkohol og ryge ikke. Han elsker simpelthen det, han gør – med andre ord, det er musikken, der holder ham ung.

Han ved også, hvordan han skal iscenesætte sig og den altid perfekte frisure samt hans mod til iøjnefaldende kostumer eller elegante dragter i 70’erne stil gør ham til at se ungdommelig og moderne ud.

Tips: Ingen rygning og ingen alkohol, alle kan holde sig til denne livsstil. Men Jürgen Drews er også et stort idol for sine fans på andre måder: Han arbejder stadig, selvom han ikke har brug for det, fordi han bare nyder det og føler en lidenskab for sit job. Sådan skal det være for alle. For at kompensere tilbringer han meget tid med sin egen familie, er jordnær og kan bare lide at være i sin egen have – eller selvfølgelig på Mallorca.

Derudover kan alle få meget ud af sig selv, uanset deres alder, køn eller vægt, med den rigtige styling. Det behøver ikke at handle om at efterligne Jürgen Drews. I stedet handler det om at finde din egen stil, der passer perfekt til ens personlighed, og hvor det føles helt behagelig. Dette fremmer en positiv karisma og sikrer helt sikkert (endnu) mere opmærksomhed i positiv forstand.

Facit

I sidste ende er der mange ting, som Schlager-fans kan lære af deres stjerner. Dette vedrører for eksempel livsstil, sport, ernæring eller endda mode. Eksemplerne gør det også klart, at Schlager-stjernenes levevis og livssituationer adskiller sig meget fra hinanden, og at alle har deres særlige præferencer.

Når alt kommer til alt er enhver person individuel. Det ville derfor ikke give mening at kopiere et idol og i de fleste tilfælde ville det ikke være overkommeligt for ”normale” mennesker.

Men stjernerne kan fungere som forbilleder og dermed som inspiration til at forme dit eget liv på en måde, der passer til dig og gør dig glad!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse