Bernhard Brink: “Med Ute fandt jeg min lykke”

Uforståelig! I 50 år – et halvt århundrede – har Bernhard Brink stået på scenen som en succesfuld schlagersanger. Den dag i dag er han forgudet af sine fans og forgudet af kvinder.

Nu, på sin 70 års fødselsdag den 17. maj, afslører han endda, at han ikke var helt afvisende over for den ene eller anden kvindelige fan, før han mødte Ute (64), hans livs kærlighed…

I din biografi skriver du ærligt, at du også har sovet med groupies…

70’erne var bare en vild tid! Der var ingen AIDS, ingen Corona. Vi tænker altid: Vi mænd henter pigerne. Dengang var det omvendt! Jeg har aldrig behøvet at gøre kvinder medgørlige. Til sidst rev de mig op. Sådan var det bare. Pigerne var vilde. Vidunderlig!

Kan du huske en skør situation med fans?

Der var påtrængende fans, der havde en tendens til at stalke. En dame lå endda nøgen i sengen på mit hotelværelse. Hvordan fik hun min værelsesnøgle? Overdreven fankult er nogle gange lidt skræmmende.

Apropos hotelværelser: Hvor mange damer tog du med til dit værelse?

Jeg talte ikke. Men: Der var mange kontakter med kvinder. Det var lige det rigtige til at løbe mine horn af.

Og så kom Ute! Hvad havde Ute, som alle andre kvinder ikke havde?

Hun var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Hun er lige så jordnær som jeg og kommer fra en fantastisk familie. Vi voksede endnu mere sammen i Corona-perioden, fordi vi kunne bruge en masse fritid sammen. Det viste igen, hvor godt vi passede sammen. Ligesom gryde og låg.

Jeres ægteskab forblev barnløst …

Vi kommer rigtig godt ud af det med børn. Men vi har aldrig fortrudt, at vi ikke blev forældre. Vi var altid selvstændige, for eksempel kunne vi tage på ferie, når vi ville.

Hvordan vil du beskrive dig selv?

Som en person, der gik gennem livet på en meget disciplineret måde, som tog sit job seriøst – men ikke sig selv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse