Ben Zucker: “… vi er ikke sammen”

Foto: Semmel.de / Chris Heidrich

Sexet hjerteknuser – Der er ingen tvivl om det: Hos Ben Zucker står kvinder helt sikkert i kø. Hans grove stemme alene gør schlagerstjernen utrolig sexet. Officielt er han single. Men i medierne spekuleres der altid i den ene eller den anden kærlighedsaffære. Senest skulle det have udløst med Beatrice Egli. Men er der sandhed i det, eller har pressen (endnu en gang) fortolket mere i det, end det virkelig er i sidste ende? I et interview med “Meine Schlagerwelt”-reporter Peter Heller fortalte Ben i almindeligt sprog – og havde et godt eksempel klar!

Hvad sker der med Beatrice Egli? – ”I går sendte en ven mig en artikel om, at jeg var sammen med Beatrice Egli. ”Det nye drømmepar!” Kun Beatrice og jeg ved intet om det.

Det er det beklagelige ved det” smiler Ben. Så der sker virkelig intet med den smukke schweiziske kvinde? “Vi er gode kolleger, jeg kan godt lide hende, når jeg ser hende, er jeg glad, men vi er ikke sammen,” siger han ærligt.

Ben Zucker synes, det er “spændende”

Ben finder det spændende, at sladderpressen fra tid til anden finder på historier som denne: ”Hvad jeg finder meget mere interessant er, at der om morgenen i et redaktionskontor, kommer folk sammen, der udgør vrøvl. Det er sjovt. De ved, at det ikke er sandt. […] De får sandsynligvis penge for det, og det finder jeg endnu mere spændende.”

På trods af alt er Ben klar over, at det er netop det, showbiz handler om, derfor har han sin helt egen strategi til at håndtere den: ”Ja, det er en del af det. Jeg er musiker i slutningen af ​​dagen, og det er det eneste, der interesserer mig. Jeg læser virkelig ikke noget. ”

Venligst fortæl!

Bestemt ikke en dårlig taktik! Hos Schlager.de og Tyskschlager.dk synes også, at stjerner som Ben Zucker ikke skal glemme, at det i sidste ende udover fansen også er pressen, der gør dem til en stjerne i første omgang. Spekulationer om en mulig flirt bør ikke være en stor ting.

Men kære Ben: hvis du snart bliver forelsket, ville vi være glade for, hvis du først fortæller os om det, så der ikke er flere falske spekulationer i fremtiden!

Kilde:Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x