Ben Zucker kommer med en overraskende afsløring

Foto: Stefan Hoederath

Ben Zucker annoncerede store nyheder på sin Instagram-kanal i søndags. Nu har han sluppet katten ud af sækken og chokeret mange af sine fans. For blot et par uger siden rapporterede Ben Zucker til sine fans med dårlige nyheder. Hans turné måtte aflyses.

På sin Instagram-konto har Ben Zucker fascineret mange af sine fans. Han postede et billede, hvor der stod “Morgendagens nyheder.” Plus en knust hjerte-emoji. Hans fans har længe rygtet, hvad det kunne handle om. Mange har håbet, at Ben Zucker måske udgiver en ny sang. Men hvorfor emojien? Efter en lang prøvelse smed Ben endelig bomben i mandags.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ben Zucker (@ben_zucker_musik)

Ny hjertesorg-single

Bag denne kryptiske meddelelse er en enkelt udgivelse. ”Der udkommer en ny single på fredag, som ligger mig virkelig nært. Den vil være pokkers følelsesladet, og jeg er sikker på, at den vil røre dig meget…« forklarer Ben til sine fans på Instagram.

Singlen får titlen “Wie konnte das passieren?” og vil handle om kærlighed. Et emne, som Ben Zucker har haft ret dårlige erfaringer med på det seneste. I en podcast fortalte han åbent om sin nylige adskillelse. Der er en god chance for, at han vil give en stemme til sine dybeste sårede følelser i denne sang.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x