Ben Zucker: Derfor vendte han hele sit liv på hovedet

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Ben Zucker har en særlig karriere, fra en newcomer til en af ​​de største schlagerstjerner på meget kort tid. Han spillede foran udsolgte haller og arenaer, så chokket var desto større, da alt pludselig blev sat til nul i begyndelsen af ​​pandemien. Som et resultat vendte Ben Zucker hele sit liv på hovedet …

Ben Zucker: “Det var en svær tid …” I mange interviews afslørede Ben Zucker, at han faldt i et dybt hul i begyndelsen af ​​Corona-krisen. Pludselig ikke flere optrædener, ingen interviews, ingen tv-udsendelser – mens han før var ude og hver dag. Han blev doven, lavede intet og drak en masse alkohol. Da han tog en masse kilo op, vågnede han pludselig og indså, at det ikke kunne fortsætte sådan. Han startede med et stort træningsprogram, ændrede sin kost og blev frisk igen.

Men det er ikke den eneste ændring, Ben Zucker lavede! I podcasten “Aber bitte mit Schlager” afslører Ben Zucker: ”Det var en svær tid, indtil jeg indså: Ok, jeg skal bare se på tiden med tillid og bare blive naiv. Og integrere tiden i min daglige rutine, så at sige, så jeg let kan tackle det nu. Jeg kan ikke klage her nu, hyle og sidde her hele dagen og ikke gøre noget.” Så han tog en beslutning!

Ben Zucker satte spørgsmålstegn ved dem omkring ham

Hans albumtitel blev hans personlige motto: ”Først nu kan jeg flytte, ændre og arbejde på mig selv, tage en eksamen med mig selv. Spørge mig selv, hvad der foregår omkring mig. Jeg kiggede på mine venner – er de alle virkelig seje? Eller er der nogen, som jeg skal spørge igen, om vedkomne f.eks. virkelig er min ven. Hvordan har min familie det, eller holde længere samtaler med folk, du ikke har set i lang tid. Hvor du bare kunne udveksle ideer og have mere tid. Vores job er allerede meget hektisk. Det var et godt vendepunkt for mig.”

Ben Zucker åbnede øjnene

Disse tanker og samtaler åbnede Ben Zuckers øjne. Det blev klart for ham, hvad og hvem han stadig ville have i sit liv og frigjorde sig samtidig fra negative mennesker i sit miljø. Hans konklusion: “Det fik mig til at føle lidt – jeg vil sige det forsigtigt nu – gjorde mig mere voksen.” Ben Zucker kom stærkere ud af krisen, end han selv ville have troet!

Et godt eksempel for alle, der i øjeblikket føler det samme …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x