Beatrice Egli i en gæsterolle i “Sturm der Liebe”

Kilde: ARD/Christof Arnold"
Kilde: ARD/Christof Arnold”

En Schlagerstjerne i “Fürstenhof”: I episode 2861 (forventet udsendelsesdato: 6. februar 2018) ses Beatrice Egli i en gæsterolle i “Sturm der Liebe”. Christoph Saalfeld (Dieter Bach) ansætter sangerinden som en overraskelse til sin brud Alicia Lindbergh (Larissa Marolt) – fordi de dansede sammen for første gang til et specielt nummer. Men der er stadig nogle forhindringer at overvinde før højtiden …

Kilde: ARD/Christof Arnold”

”Sturm der Liebe” skal man have fulgt med i. Det er klart, for det er en serie der har været så vellykket i så mange år. Derfor er jeg meget glad for at være her, siger Beatrice Egli om hendes engagement, og gæsterollen er også den første for schweizeren: “Det er første gang, at jeg ikke kun har været en sanger, men også en skuespillerinde. Stå foran kameraet er en fantastisk udfordring.

Kilde: ARD/Christof Arnold”

Beatrice Egli har optrådt som sangerinde i over 10 år. I 2011 gennemførte hun en skuespilleruddannelse. Med sangen “Mein Herz” opnåede hun sit musikalske gennembrud i 2013. Det følgende år modtog Egli den tyske musikpris ECHO som årets bedste ny artist og har 2 gange vundet Swiss Music Award. Hendes albums er blevet tildelt flere gange med guld og platin. I foråret udgives hendes femte studiealbum “Wohlfühlgarantie” med single “Herz an”, og Egli ses også regelmæssigt som en showmaster i forskellige tv-produktioner.

„Sturm der Liebe”, kan ses fra mandag til fredag kl  15:10 på Ersten

Kilde: DasErste.de

Kilde: ARD/Christof Arnold”