Beatrice Egli har offentliggjort sin nye single og video

Kilde: Universal-music.de
Kilde: Universal-music.de

Beatrice Egli viser nu en anden facet af hendes alsidige kompetencer. Hendes nye single “Federleicht” kombinerer eksotiske beats og frisk dans – kronet af tilsyneladende vægtløs sang af den schweiziske sangerinde. Den anden single fra Fan-Edition af Beatrice Egli albummet “Kick im Augenblick” er nu tilgængelig i syv udgaver – sammen med en tilhørende musikvideo, der perfekt matcher indholdet af sangen.

Beatrice er ikke bange for nye udfordringer, eller ændringer af stærke følelser – Beatrice Eglis “Federleicht” er fuld af mod og beslutsomhed, som hende selv. I den nye video, viser Beatrice sig helt uden frygt og angst – fjerlet påklædt.

“Federleicht” kommer fra fan-udgave af albummet “Kick im Augenblick”, og siden udgivelsen af ​​hendes Top2 album i 2013 “Glücksgefühle”, gennembrød og påvirkede Beatrice Egli, det tyske musik landskab, med sin friske, ubrugt og charmerende frække natur. Efter tre ædle metaller, et fremragende sælgende album og udsolgte ture gennem Tyskland, Schweiz og Østrig, er den blonde ECHO vinder nu ude med sin “Federleicht” i syv forskellige versioner:

  1. Federleicht
  2. Federleicht (Rockstroh Radio Edit)
  3. Federleicht (Bodybangers Remix)
  4. Federleicht (Silverjam Remix)
  5. Federleicht (Ramson Discofox Mix)
  6. Federleicht (Rockstroh Extended)
  7. Federleicht (Bodybangers Extended)

Kilde: Universal-Music.de