Beatrice Egli – Hannover, Kiel og Berlin – 22.-24.11.2018

Endelig var det blevet tid til at Beatrice Egli skulle på stor solo-tour. Det er nu 4. gang hun er på tour. Denne gang hedder touren “Wohlfühlgarantie”, ligesom det tilhørende album af samme navn, som udkom i marts i år.

Jeg havde valgt 3 koncerter, som ikke lå alt for langt væk fra Danmark. De 2 forgående turnéer har også lagt vejen forbi Danmark, men da opbakningen til disse var meget ringe, kunne man godt regne ud at det var slut med Danmark. Flere kunstnere har jo prøvet dette, med dårligt resultat! Konklusionen må være: Tysk musik skal opleves i Tyskland!

Jeg startede i Hannover torsdag den 22. november. Her foregik det på et mindre koncertsted, som hed Capitol. Det er noget mindre end fleste andre steder Beatrice optræder, men hun har optrådt netop her indtil flere gange. Det specielle ved stedet er at der kun er ståpladser, hvor alle andre koncerter på touren udelukkende er siddepladser.

Da jeg havde købt en VIP-billet, skulle man møde op allerede 16.45, hvor vi blev lukket ind. Der er ca. 50 VIP-gæster hvert sted. Vi fik udleveret en VIP-boks, med et VIP-kort, VIP-armbånd og en Beatrice-stofpose. Herefter blev vi budt velkommen af tourmanager Marcel Reckler, der forklarede hvordan det hele skulle foregå. Herefter kom vi ind til scenen, hvor Beatrice og band allerede var klar på scenen. De fremførte sangen “Gold”, som kun bliver spillet for VIP-gæsterne. Derefter kom Beatrice ned på gulvet til os, hvor alle fik mulighed for at få autografer, og veksle et par ord med Beatrice. Sød som altid! I 2. runde var der så mulighed for at få taget billeder med hende, og det sørgede tourmanageren for.

Da der som nævnt kun var ståpladser var det med at holde sig til forrest, og jeg fik da også en fin plads i højre side.

Kl. 19.00 startede koncerten, men som noget nyt har Beatrice denne gang opvarmning med. Det er Christin Stark, som jeg synes laver rigtig god musik. Så det var dejligt endelig at opleve hende live. Hun gjorde det rigtig godt, og sang en del gode sange med power i! Hun skabte med det samme en rigtig god stemning. Kl. 19.30 var det så Beatrice og band, der kom på scenen. Hun havde flere forskellige kostumer på i løbet af koncerten, og der blev sunget en god blanding af nye og gamle numre. Der var en vanvittig fed stemning, og hun havde nemt ved at få folk folk med, og de sang rigtig meget med. I starten af koncerten finder hun 2 singler blandt publikum, som hun forsøger at koble sammen. De bliver placeret i en sofa i et hyggeligt hjørne på scenen. Her skal de så sidde resten af koncerten, også i 2. afdeling efter pausen!

I pausen havde jeg mulighed for at møde Christin Stark, hvor jeg fik autograf og fik taget et billede sammen med hende. Sød og imødekommende.

Efter ca. 20 min. starter koncerten igen i en noget mere rocket udgave, først med ét af hendes egne nye numre, og derefter med flere Wolfgang Petry-numre. Dette er numre som alle kender, og kan synge med på! Rigtig godt indslag!

Beatrice har 4 “veninder” med på denne tour, som spiller en stor rolle gennem hele koncerten. Babsi, Bernadette, Becky og Beth.
Det er Beatrice i 4 meget forskellige udgaver, som er med på skærme og Beatrice snakker også med dem. Det er meget professionelt lavet!

Ca. 22.30 var koncerten slut. Planen er egentlig at Beatrice kommer ud til autogrammstunde efter koncerten, men da hun har et hårdt program, og ikke følte sig helt på toppen, blev det aflyst. Fuldt forståeligt. Hun skal ikke stå og skrive autografer i en kold foyer, og blive mere syg og måske blive nødt til at aflyse koncerter.
Dog var Christin Stark igen ude og skrive autografer.

Fredag gik turen så videre til Sparkassen-Arena i Kiel, og lørdag til Tempodrom i Berlin. Begge steder var jeg VIP. Det var noget større koncertsteder end i Hannover, og der var da også umiddelbart helt fyldt op! Det var også 2 dejlige koncerter med tryk på, hvor Beatrice giver sig fuldt ud i 2½ time! Utrolig dygtig sangerinde, som bare bliver bedre og bedre!
Christin Stark var også opvarmning begge steder, og skønt at opleve hendes musik igen! Hende var der også rig mulighed for at møde personligt, både i pausen og efter koncerterne. Beatrice’s autogrammstunde i Kiel blev desværre igen aflyst pga. hun stadig ikke var helt rask. Der havde dog samlet sig en ret lang kø inden beslutningen blev truffet! I Berlin blev den så gennemført, selvom der var en megalang kø! Alle vil bare møde Beatrice! Selvom det var en nærmest endeløs kø, virkede hun ret afslappet og havde tid til både at skrive autografer og få taget billeder med folk.

3 fantastiske koncerter var nu ovre, og søndag var så hjemrejsedag.

Jeg kan kun anbefale at man tager ud og oplever en koncert med Beatrice og band. I vil ikke fortryde det! Jeg glæder mig allerede til næste gang!

Det skal du læse