Beatrice Egli går i Kloster!

Kilde: Beatrice Egli Facebook
Kilde: Beatrice Egli Facebook

I 2013 begejstrede Beatrice Egli, både jury og tv-seere af “Deutschland sucht den Superstar” – og vandt den 10. sæson! I modsætning til andre vindere, gik det op til i dag stejlt op ad bakke og med livlige sange og hendes lyse smil og hendes naturlighed, er hun nu en af begrebene i schlagerbranchen.

Schweizeren, som blev 30 år den 21. juni, er en hvirvelvind og synes altid at være i et godt humør. I denne uge modtog man nyheden om, at Beatrice vil være fremtidens repræsentant for RTL-programmet “Schlager sucht Liebe”. I showet går otte succesfulde schlagersangere på jagt efter den store kærlighed. Faktisk kunne Beatrice også have deltaget selv – men hun har endnu ikke fundet den store kærlighed …

Ud over tv-optagelserne er terminkalenderen af smukke Beatrice, fuld af forestillinger. Blandt andet er hun på Schlager.de’s Partynacht den 15. september i Rheinberg.

Klosteret venter på den smukke schweiziske

Og selvfølgelig er der også openair datoer – som f.eks. Den 14. august 2018 på Lorsch klosteret. I et super miljø vil Beatrice ikke kun præsentere sine berømte hits til fans og besøgende, men vil også spille titler fra hendes album som udkom d. 16. Marts 2018, “Wohlfühlgarantie” for at give det bedste.

Med de enkelte udgivelser „Herz an“, „Verliebt, verlobt, verflixt nochmal“ og sommerens hit “Was geht ab”.

Billetsalget er startet til Klosteret: Bestil her

Kilde: Schlager.de