Roland Kaisers engagement i Brandenburg

Kilde: albert-schweitzer-verband.de

Roland Kaiser besøger hvert år, som ambassadører, “Albert-Schweitzer- Kinderdörfer und Familienwerke”. I slutningen af juni modtog han en donation fra Brandenburgs firmaer til den regionale klub, som havde lidt stor skade under stormen Xavier.

Roland Kaiser, modtog som ambassadør en donation på 25.000 euro den 29. juni 2018 i Spremberg. 11 virksomheder fra regionen havde gjort det til muligt for Albert Schweitzer Family Factory Brandenburg e.V., herunder for eksempel Sparkasse Spree-Neiße, Griesbach Dienstleistungen GmbH og Cottbuser Pressevertrieb oHG.

I stormen Xavier i oktober 2017 blev tre biler i foreningen beskadiget, hvilket er presserende for transport af børn med handicap. Forsikringsydelserne er ikke tilstrækkelige til en passende erstatning.

For Corina og Bert Reifenstein fra Spremberger-firmaet Terpe Bau GmbH var det nok: “Her måtte vi gøre noget. Som virksomhed deler vi ansvaret for befolkningens velbefindende i regionen, “sagde hun.

Kilde: albert-schweitzer-verband.de

“Forpligtelsen fortjener min fulde respekt” Roland Kaiser insisterede på at være der personligt til lejligheden. “Jeg vil arbejde for projekter, der tjener de svageste i samfundet. Projektene fra “Albert-Schweitzer- Kinderdörfer und Familienwerke” gør netop det. De støtter børn og familier, der har brug for hjælp, ledsager dem i deres hverdag og er kontaktpunktet i nød. Jeg kan altid overbevise mig selv om dette under mine besøg på stedet, og mit engagement fortjener min fulde respekt, “sagde Kaiser synligt berørt.

I forlængelse af donationsoverdragelsen besøgte Roland Cottbus-bestyrelsen i Albert Schweitzer-familien, der arbejder i Brandenburg e.V., hvoraf han er protektor. Det årlige besøg var hans hjertelige ønske om at udtrykke sin personlige taknemmelighed til de frivillige. “De yder et bidrag, der ikke kan gøres op i penge,” siger Kaiser.

Der er mere end 5.000 trængende mennesker i Cottbus alene, herunder omkring 1.500 børn og unge, som er afhængige af maddonationer.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse