„Auf in die Freiheit“ – Angela Henn invitere os med!

Angela Henn er efter en velfortjent ferie i Cuba startet med den nyligt udgivet single “Auf in Freiheit”!

Den attraktive sangerinde lægger stor vægt på autentiske tekster, som hun kombinerer med personlige livshændelser, så besluttede hun at bruge denne nye single til at behandle en meget speciel tid i hendes liv.

Angela Henn
Kilde: Angela Henn Facebook

Gennem mange skuffelser efter mislykkede forhold besluttede hun at leve som en single. Uden håb for en kærlig og ærlig partner, nyder hun sin frihed, det vigtigste gode, som man ofte ikke mærker.

Fordi selv som en født familie person, kan man ofte også genkende positive aspekter af det negative aspekt, ved at være alene. I eftertid kan denne vanskelige tid ses eller høres i form af en nummeret “Auf die Freiheit”.

En sang med stort hit potentiale, der giver et godt humør og er garanteret til at blive et dansegulv hit.

Når man tænker på frihed, knytter man ofte det sammen med Amerika, landet med alle muligheder. Hvad kunne være bedre end at dreje den medfølgende musikvideo der og lade en brise blæse over din næse?

I videoen kører hun alene i en rød Ford Mustang cabriolet gennem USA. Hvilken mand vil ikke være med den attraktive kvinde? Men hun har nu fundet lykke og konkluderer med denne succesfulde sang en anden levetid.

Med “Auf in die Freiheit”, der er et moderne pop hit, viser Angela Henn sin mangfoldige karaktere.

Singlen bliver udgivet den 30.03.2018 og indeholder også nogle meget succesfulde remixes, hvoraf den ene kommer fra DJ Ostkurve.

Med dette unikke hit er selvfølgelig spændingen stigende på denne sympatiske sangeres allerede debuterede album,

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse