Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross rejser hver for sig

Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross vil bare ikke holde mund med det, men det er præcis det, som sangerinden længes efter i øjeblikket: Fred og tid til at forholde sig til de seneste ugers begivenheder. Men det lader ikke til, at hun får det. Der er i øjeblikket to begivenheder, der giver næring til rygterne om en separation!

Er de eller er de ikke længere et par?

Dette spørgsmål har cirkuleret i medierne i ugevis og vil sandsynligvis holde Anna-Carina Woitschacks (30) og Stefan Mross’ (46) fans i spænding. Selv om det (stadig) gifte par indtil videre har holdt sig tilbage med klare udtalelser om sagen, fortsætter rygtemøllen med at sprudle. Det seneste: parret rejser hver for sig!

Mens Anna-Carina fløj til Düsseldorf til branchemødet i mandags (7. november) og postede det flittigt på Instagram, er Stefan Mross i øjeblikket på vej til Osnabrück, hvilket et billede på Facebook beviser. Hvorfor? Tvivlsom. Under alle omstændigheder er der ingen dato i denne by, annonceret på hans hjemmeside.

Lola Weippert: udtalelser giver anledning til nye spekulationer

I afsnit fire af rulleskøjteprogrammet “Skate Fever”, som siden er blevet aflyst på grund af dårlige seertal, blev de aktuelle rygter om Anna-Carina Woitschacks og Stefan Mross’ ægteskab også genoplivet.

Årsagen: en bemærkning fra netop moderatoren Lola Weipert. “Jeg vil sige det sådan her: Da Camila Cabello og Shawn Mendes indspillede sangen, blev venskab pludselig til noget mere. Jeg siger det bare.” En kommentar, der naturligvis var rettet mod flirtrygterne omkring schlagersangerinden og hendes rulleskøjtepartner Andrej Mangold. Ved Lola Weippert mere? Eller kan vi tro på Anna-Carina Woitschacks forsikringer på Facebook?

Anna-Carina Woitschack taler klart og tydeligt på Facebook

“De sidste par uger har krævet en masse styrke og energi. Jeg elsker at dele min hverdag og mine ubekymrede øjeblikke med jer, men jeg har indset, at jeg har brug for et par dage til mig selv for at bearbejde det hele. For bag enhver “overskrift” gemmer der sig MENNESKER og en sjæl. Noget af den seneste dækning har virkelig såret mig,” afslører den 30-årige i et personligt indlæg – og går så overraskende nok direkte til rygterne om utroskab: “Det er meget vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har eller har haft en anden mand på noget tidspunkt i mit forhold og ægteskab. Ligesom mange rygter om påståede ‘utro flirt'”. Det er uklart, hvad Lola Weippert kan have ment eller endog ville med sin hentydning.

Faktum er: Selv hele utroskandalen omkring Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross kunne ikke redde seertallene eller hele showet “Skate Fever” …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse