Anna-Carina Woitschack: Problemer i fanklubben – nu taler hun!

I de sidste par dage har overskrifterne gået, at Anna-Carina Woitschack også har skilt sig fra sin fanklub efter sit brud med Stefan Mross, og dermed også fra den mangeårige fanklubleder Steffi, som ikke var særlig glad for det. Anna-Carina blev angrebet voldsomt på internettet på grund af dette, men nu udtaler den 30-årige selv sig om beskyldningerne og siger: “Det ligger mig meget på sinde.”

Slut med fanklub – hvad ligger der bag?

Sangerinden fra Sachsen-Anhalt giver frit løb til sine følelser på Instagram. “Alle, der kender mig, ved, at uanset hvilke ting der kommer om mig, kan jeg ikke lide at retfærdiggøre mig selv for ting, der simpelthen ikke er sande. Jeg har været tilbageholdende med at forklare mig eller afklare situationer.” Men Stefan Mross’ eks-kone vil ikke lade de aktuelle nyheder og de grimme kommentarer på de sociale netværk stå hen.

Hun siger: “Det handler omkring fanklubben. Jeg vil gerne gøre det klart, at fanklubben blev ophævet efter en principiel gensidig aftale. At vi begge besluttede os for at gøre det – både Steffi og jeg. Og på god fod. At vi ikke vil fortsætte på denne måde på nuværende tidspunkt. Det betyder dog ikke, at det ikke vil fortsætte. Selvfølgelig vil det fortsætte, og selvfølgelig er jeg taknemmelig for alt det, som Steffi har gjort. For en masse kærlighed, for den lidenskab, hun har investeret i fanklubben. Og det er her, jeg takker hende fra bunden af mit hjerte.”

“Jeg elsker alle mine fans”

Stridspunktet: Ifølge “BILD” havde Steffi skrevet denne sætning på fanklubbens Facebook-side: “Kære fanklubmedlemmer, efter utallige henvendelser og beskeder vil jeg gerne informere jer om, at Anna-Carina desværre har besluttet sig for ikke at fortsætte samarbejdet med vores fanklub.” Mange tilhængere konkluderede derfor, at skylden primært ligger hos Anna-Carina, som nu understreger, at begge kvinder sammen besluttede at stoppe.

Den tidligere “Deutschland sucht den Superstar”-deltager bekræfter endnu en gang, hvor meget hun holder af sine fans, og at hun aldrig har haft til hensigt at skræmme nogen væk: “Jeg elsker alle mine fans. Jeg gør ingen forskel. For uden dig ville jeg ikke eksistere musikalsk. Det er derfor fra min side personligt: Det er alt sammen godt. Jeg er naturligvis stadig glad for enhver støtte fra dig, og du er meget velkommen til at fortsætte med at registrere dig i fanklubben.” Fordi en “fortsat, ny og gratis fanklub” vil fortsætte med at eksistere.

Stop hadet på nettet!

Anna-Carina Woitschack, som allerede er nyforelsket, gør det klart, at man nogle gange bare skal gå nye veje: “Der er øjeblikke i livet, hvor man siger, at her er en ny begyndelse nu.” Hun appellerer endnu en gang til alle mennesker om at være søde mod hinanden og afholde sig fra nedsættende og smagløse kommentarer – for de efterlader intet godt hos nogen: “Afslutningsvis vil jeg sige, at sådanne ondskabsfulde kommentarer går under bæltestedet: Jeg tror ikke, at nogen i denne verden fortjener det!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse