Anna-Carina Woitschack: Hun kysser allerede en anden

Denne unge mand får virkelig hendes hjerte til at banke. Da Anna-Carina Woitschack møder DJ Herzbeat, en populær schlager DJ, brænder luften. Et kys her, en blid berøring der. Med den smarte musiker kan den 29-årige næsten ikke beherske sig selv …

Anna-Carina Woitschack: Hun nyder sit liv

Sikke en skam for hendes mand Stefan Mross, der overtog sin kones management. Hvorfor lader han hende vise sig sådan frem?

Der var tidspunkter, hvor Anna-Carina Woitschack kunne ses ved sin mands side på “Immer wieder sonntags” hver weekend. Men på det seneste har hun været mere og mere væk.

I stedet for live på tv foretrak hun at optræde til koncerter. Som i Willingen, hvor hun mødte DJ Herzbeat til “Schlagerstern Open Air”. Kemien mellem de to er rigtig, de lavede et kyssebillede med hinanden. Og Stefan? Beruset af kærlighed hilser han på sin “kære kone” i tv-programmet og kalder hende “min skat”.

Svigter hans tredje ægteskab også?

Det lader til, at han ikke vil tro, at hans ægteskab er i stykker. Det har Anna-Carina Woitschack derimod, som fra efteråret kan ses på “Skate Fever – Stars auf Rollerskate” på RTL2, accepteret det – og for længst fundet trøst.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse