Anna-Carina Woitschack: Det ændrer sig efter deres bryllup

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det var årets schlagerbryllup: Den 6. juni giftede Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross sig live i ARD-showet “Schlagerlovestory.2020 – Das Große Wiedersehen” foran et publikum på millioner og i selskab med store schlagerstjerner som Roland Kaiser og Andrea Berg. Et stort skridt mod en fælles fremtid. Men hvad ændrer sig nu for parret?

Det store spørgsmål, som enhver Schlager-fan sikkert undrede sig over, var hvilket efternavn Stefans Anna-Carina nu vil tage? Hedder Anna-Carina Woitschack nu Anna-Carina Mross?

I et interview efter brylluppet fik “BILD” svaret. Anna-Carina sagde: “Ja! Men på scenen vil jeg beholde navnet Woitschack”. En klar beslutning, der muligvis kan have noget at gøre med hendes lange og succesrige karriere på scenen.

Anna-Carina Woitschack & Stefan Mross føler sig nu tættere forbundet

Men meget vigtigere end sådanne beslutninger og formaliteter for parret er en meget specifik ting: Den store følelse af samvær.

Bare et døgn efter brylluppet lavede Anna-Carina et følelsesmæssigt indlæg på sin Instagram-konto. Hun skrev: “Erfaringen lærer os, at kærlighed ikke handler om at se på hinanden, men om at se sammen i samme retning.”

Grundstenen blev lagt. Bryllupsrejsen er startet. De to rejser rundt i Tyskland. Hvor smuk skal kærlighed være?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse