Andy Borg sender live for “Herzenssache”

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Andy Borg åbner sin vinbar igen og denne gang er han til tjeneste for en god sag: En særudgave “Schlager-Spaß mit Andy Borg” handler om “Hjertesagen”, den store børnehjælpskampagne af SWR, SR og Sparda-Bank. Fokus er på børn og unge i Baden-Württemberg, Rheinland-Pfalz og Saarland. Borg støttes af musikere som Semino Rossi, Vincent Gross og Emilija Wellrock samt Anita og Alexandra Hofmann.

Udsendelsen er en time længere end normalt. Den 180 minutter lange live-udsendelse “For hjertets sag: Schlager-sjov med Andy Borg “kan ses lørdag den 20. november 2021 kl. 20.15 på SWR-tv.

Andy Borg præsenterer de aktuelle projekter i “Herzenssache” og byder velkommen til små og store helte: Som hjalp med oversvømmelseskatastrofen i Ahr-dalen i år. Publikum kan bruge deres donationer til at støtte vigtige hjælpeprojekter for børn og unge i sydvest. Der er også masser af musik.

Gæsterne til “Schlager-Sjov med Andy Borg” den 6. november 2021

Den 6. november 2021 vil der også være en udgave af “Schlager-sjov med Andy Borg”. En del af det 120 minutter lange show er Mara Kayser, Michael Holm, Oli P., Fantasy, Saskia Leppin, die original Doppelradler Musikanten og Gerda Steiner.

Denne udsendelse var planlagt til den 16. oktober 2021, men blev udskudt på grund af et programskift. Den kan nu ses den 6. november 2021 kl. 20.15 på SWR-tv

Udsendelserne:

“Schlager-Spaß mit Andy Borg”, 6. November 2021, Kl. 20:15, SWR Fernsehen

“Für die Herzenssache: Schlager-Spaß mit Andy Borg”, 20. November 2021, Kl. 20:15, SWR Fernsehen

Kilde: SWR – Südwestrundfunk, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x