Andy Borg og en fan-gave fra Ross Antony!

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Andy Borg og Ross Antony er bestemt to jokere: De griner meget og kan også lide at joke med kolleger. Ved en weekend-begivenhed mødte de hinanden, og – hvordan kunne det være ellers – det sjove var også den første prioritet her.

Det er altid en fornøjelse, når flere kunstnere mødes til et arrangement: For fansne er det et højdepunkt, og medeartisterne er glade, når de ser den ene eller den anden backstage igen. Sådan er det også med Andy Borg og Ross Antony. De to er altid med på noget sjov.

Ved Open Air Schlagernacht i Hürth, efterligner Andy Borg endda en fan-gave fra Ross Antony i år! Midt på scenen! Som altid sang Ross med glæde sine hits og bemærkede ikke engang, at entertainer Andy sneg sig ind bag ham under showet.

Andy “stjal” en gave og ville derefter forsvinde hurtigt. Ross skiftede imidlertid hurtigt og løb efter for at hente sin gave.

Professionel, som han er, selvfølgelig, sang han for fansen. Efter kort tid dukkede Ross op igen på scenen – men uden en fangave. Desværre har vi ikke fundet ud af, hvor gaven er, men vi er sikre på, at den har fundet sin retmæssige ejer …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse