Andy Borg: Mobbedrama mod Andy Borg – hvem står bag de grimme angreb?

Selvom moderator Andy Borg nyder stor succes med sit show “Schlager-Spass”, skal han nu forholde sig til et alvorligt problem: mobning. Nogle had kommentarer på internettet misunder ikke entertaineren succesen og de gode seertal og derfor er pøbelen imod ham. Men fortjente Andy virkelig så meget had og ondskab? Selvfølgelig var der afspilningsfejl og lydproblemer i showet, skal du angribe Andy så hårdt for det? Det er ikke hans skyld, og sådan noget kan ske i et liveshow foran et publikum. De slemme internethadere skriver, at Andy Borg simpelthen er talentløs, og man kan kun udholde hans succesfulde musikshow med et stort alkoholforbrug. Bare en bundløs uforskammethed at sige sådan noget!

Men det er ikke kun fremmede, der vil ham det dårligt, der er også sorte får blandt hans Schlager-kolleger. Som Andy Borg selv beretter, siges det at nogle kolleger (han nævner ingen navne) allerede at have henvendt sig til hans elskede kone Birgit (52). De umoralske herrer ville overtale hende til at have en affære. Hun skulle endda forlade sin mand, foreslog de. Men Birgit gjorde det klart for slynglerne, at hun tilhører sin Andy og elsker ham. Misundelige menneskers grimme fiduser bliver bare dristigere og mere lumske.

Intriger, løgne og uro er dagens orden i Schlager-verdenen. Andys venner og gæster i hans show mærker det igen og igen. Ligesom sanger og programleder Giovanni Zarrella. Også han skal lytte til og læse vrede kommentarer igen og igen. “Godt humør dræberen Giovanni er kedelig,” skriver en Twitter-bruger. “Kan han kun lave covernumre?” spørger en anden. Hårde ord, der virkelig kan såre en person.

Florian Silbereisen har også i årevis kæmpet med internet-had. Lige meget hvad han rører ved, kan moderatoren bare ikke behage folk. “Jeg er nødt til at få fat i æggesnapsen,” skriver en dame på internettet, der kun kan udholde Floris-shows med alkohol. ”Hvorfor skal du bruge playback?”  skrev en anden bruger på Twitter og gjorde grin med Florian Silbereisen. Desværre kommer der mange misundelige mennesker når andre får stor berømmelse.

Men man kan heller ikke rigtig gribe ind overfor de slemme had-kommentarer. Fordi bøllerne ofte gemmer sig bag falske navne og e-mailadresser. Anmeldelser til politiet bliver som regel ikke til noget. Og så har de tre entertainere kun muligheden for selv at stå imod over sådanne angreb og ord. Især i så svære tider og situationer skal venner holde sammen og have hinandens ryg. Fordi Andy, Flori og Giovanni kun er stærke sammen! Og Andy Borgs fans ser bestemt frem til de kommende “Schlager-spass”-afsnit.

Kilde. Schlager.de

Det skal du læse