Andy Borg har et hjerte for livreddere

Kilde: Andy Borg Web

Velgørende optræden for en mobil medicinsk station i Roding

Mange kunstnere optræder frivilligt ved enten at synge ved velgørenheds begivenheder eller deltage i galla donationer. Andy Borg hjælper også, hvor han kan.

Hans stjerneoptræden på velgørenhedskonserten i det bayerske Røde Kors BRK i Rodinger Stadthalle var et kunstnerisk højdepunkt.

Med wiensk humor og en masse humor opvarmede han stemningen i hallen. Der var også: die Tonihof-Buam, Andreas Hastreiter og die boarischen Partyrocker “Die Woidrocker”. Arrangementet var en total succes.

Overskuddet af arrangementet understøtter købet af en mobil medicinsk station. Og det ser godt ud. Stefan Dietl, leder af BRK readiness Roding, trækker en positiv balance: ?? Der var en masse arbejde, men indsatsen har betalt sig.

Fordi omkostningerne til den mobile medicinsk station på 79.000 € og yderligere omkostninger på 11.000 € er næsten sammen.

Af de 90.000 euro mangler vi stadig ca. 14.000 euro. Men jeg er overbevist om, at vi snart vil nå det endelig beløb. Fordi ud over begivenheden vil vi nok stadig modtage nogle donationer i den nærmeste fremtid ??, siger han.

Andy Borg, som forresten også oftest findes som bloddonor hos BRK, er begejstret. Hans indsats var det værd.

Moderatoren til STADLPOST:

“Der er ingen begivenhed, hvor Røde Kors redningsmænd ikke er til stede i baggrunden, hvilket giver kunstnere på scenen og publikum i hallen følelsen af ​​at hjælpen er tæt på i en nødsituation. De paramedicinere og frivillige redningsarbejdere kan ikke takkes ofte nok for deres engagement! Derfor var jeg glad for at være til stede på BRK’s velgørende koncert i Roding, fordi jeg også gav noget tilbage med forestillingen og kunne bidrage til den gode sag på min egen måde. ”

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse