Andy Borg: Hans hemmelige passion – og den har intet med musik at gøre

Hvem skulle dog have troet det? Andy Borg har en hemmelig passion, og nej det handler ikke om musik, eller hans have, eller hans kone som han har været gift med siden 1999. Det er en hobby, som for det første ikke alle kan dyrke, og for det andet ikke alle kvinder kan lide…

Kan du forestille dig, at Andy Borg er en passioneret gamer og kan lide at spille Playstation hjemme i sofaen? Nej? Det gjorde vi heller ikke i starten, men det er sandt. Andy Borg elsker sin Playstation! Et apparat, der har ødelagt mangt et ægteskab. Det kan ikke ske med Andy Borg.

Fodboldspil, bilræs, strategispil – entertaineren kan lide at spille en masse. Ganske usædvanligt, for den 63-årige er faktisk ret jordnær, og for det andet er det ofte yngre mænd, der bruger tid foran sådanne spillekonsoller. Men måske er det bare den rette balance til det stressede liv, Andy nogle gange har.

Men det er ikke den eneste hobby: “At slå græs er min yndlingshobby, fordi det kræver, at jeg har fri, at jeg er hjemme, og at vejret er godt. Den duft, det græs, vidunderligt! Smukkere end nogen sang.” Hans kone Birgit støtter ham, hvor hun kan – både professionelt og privat. Og det er præcis derfor, de stadig er et ægte drømmepar i dag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse