Andy Borg: Denne hobby er overraskende!

Bild: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Andy Borg er en konstant i schlagerbranchen. Men i sit privatliv har Andy en helt anden hobby, som han nu afslører. Og det er overraskende!

Andy Borg er faktisk kendt som en entertainer, der altid er i godt humør. Men privat ser det ud til, at han skubber en ret roligere bold. “Adios Amor” -stjernen, der har været fast inventar i schlagerbranchen i næsten 40 år, har en meget speciel hobby: Han kan godt lide rode i sin have, og det bærer endda frugt!

Hans arbejde bærer frugt

Han har lige sået salatplanter i sin have i Thynau nær Passau. “Jeg har også purløg og basilikum, og så hurtigt som muligt får jeg tomatplanter,” fortalte Andy “BILD”. Men det er ikke alt: ”Paprika, squash, græskar. kålrabi, gulerødder og citronmelisse.” Grøntsager og urter fra hans egen have smager ikke kun bedre for ham, men også for hans kone Birgit. Årsagen er indlysende: “Fordi de blev plejet med kærlighed!”

Klipning af plænen i stedet for en Ferrari

Han afslørede for nylig ganske jordnær: ”At klippe plænen er min yndlingshobby, fordi det viser, at jeg har fri, at jeg er hjemme, og at vejret er godt. Den lugt, det græs, vidunderligt! Smukkere end nogen sang.” For Andy Borg har corona lockdown bestemt fordele for al sin onde …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x