Andreas Gabalier: Vil han være ensom til jul?

Det er trist, at schlagerstjernen Andreas Gabalier endnu en gang må tilbringe julen som single. I september 2019 gik han fra sin langtidskæreste Silvia, og siden da har der været mange rygter om nye kærlighedsforhold. Men desværre er intet blevet bekræftet indtil videre, og nu må den populære sanger tilsyneladende fejre det alene igen.

Man kan godt forestille sig, hvor svært det må være for Gabalier at være uden sin partner i juletiden. For mange mennesker er denne tid trods alt en særlig følelsesladet og romantisk tid. Dagene bliver kortere, og temperaturen falder, mens folk glæder sig til at fejre det med deres kære.

Men selv om Gabalier er trist og ensom, kan man gå ud fra, at han vil koncentrere sig om de mange smukke ting i livet. Hans musik, hans fans og hans venner vil helt sikkert give ham trøst og hjælpe ham til at nyde julen.

Vi ønsker Gabalier alt det bedste og håber, at han vil blive lykkelig igen i et fast forhold i fremtiden. Indtil da kan vi kun håbe, at han trods alt vil nyde julen, og at han vil være fuld af glæde og optimisme igen i det nye år.

Kilde: Schlager.de

MDR sender  Andreas Gabalier – A VOLKS-ROCK’N’ROLL CHRISTMAS, lørdag d. 17.12.22 kl 22:15

Det skal du læse