Andreas Gabalier: Spontan Gratis-Koncert!

Billede: Semmel.de

Faktisk skulle Open Air koncerten i Kitzbühel sidste lørdag være comebacket af Volks Rock’n’Rolleren. Men Andreas Gabalier har været på hospitalet i flere dage på grund af en kraftig virusinfektion. Men alt endte anderledes …

Forestil dig, at du er en gademusiker, og pludselig rider Schlagerstar Andreas Gabler forbi dig og giver dig spontant en lille koncert på gågaden. Utroligt, ikke? Men det skete på samme måde! Som BILD rapporterer, havde Gabalier få timer før sin koncert i Kitzbühel foretaget en lille e-cykeltur. Derefter så han gademusikeren med sin hund og hue på vej, greb guitaren og fremtryllede et par sange.

De første fans ventede ikke længe og kunne ikke tro, hvad de så. Så sendte Andreas derefter en lille dreng rundt for at samle penge til gademusikeren. Dette takkede han senere Andreas og ville endda give ham nogle af pengene, men Andreas nægtede heldigvis.

Angiveligt, var denne handling var ikke den første, fortalte Andreas: ”I Kroatien så jeg engang en gademusiker, ingen lyttede. Så jeg tog hans harmonika og spillede og sang et par sange om det. Derefter faldt der hurtigt et par mønter i hans hat.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse