Andreas Gabalier: Slut med Schlager?

Foto: Universal-music.de / Electrola / BN Licht Bilder

Kvinders hjerter bliver ligefrem svage ved hans sang og syn. Ja, Andreas Gabalier har en meget speciel karisma. I et interview med “Schlager.de” har østrigeren nu afsløret, at han havde en særlig oplevelse for et par måneder siden. Skifter han branche?

Fans har ikke hørt fra den smukke fyr fra Alperne i lang tid. Gabalier ses også sjældent i sociale netværk. Heldigvis var man i stand til at tale personligt med sangeren igen!

Hans julealbum “A Volks-Rock’n’Roll Christmas” udkom den 20. november (Læs mere her) og den charmerende superstjerne ønsker at sætte os i et julehumør. Men produktionen af ​​denne plade var alt andet end jul.

Andreas Gabalier: USA i stedet for Alperne

Enhver, der mener, at Andreas Gabalier blev inspireret af den bjergrige alpine atmosfære i sit hjemland til sit album, tager alvorligt fejl. Produktionen foregik i USA.

Andreas Gabalier: I fodsporene på Taylor Swift

I Schlager.de-interviewet afslører Andreas Gabalier at han var i USA sidste efterår. I Nashville, for at være præcis – epicentret for countrymusik. Kunstnere som Taylor Swift og Johnny Cash blev stjerner der.

“Der var allerede denne specielle atmosfære, og vi forberedte meget og var lige færdige med arbejdet om sommeren”, fortæller Gabalier om tiden i denne musikby.

Andreas Gabalier: Ingen panik

Behøver vi bekymre os om, at Andreas bliver countrysanger, og at hans Schlager-karriere vil blive opgivet? Nej, ingen grund til panik. Vi kan ikke forestille os, at Gabalier forlader sit land – fordi hans nye album vil være som vi altid har kendt ham gøre: populær, traditionel, med et strejf af rock’n’roll.

Vi vil helt sikkert være overbeviste om dette lørdag aften (20:15, ARD) i Florian Silbereisens show “Adventsfest der 100.000 Lichter”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse