Andreas Gabalier siger Hulapalu – og hele Kitzbühel sang med

Billede: Andreas Gabalier Facebook

“Hvorledes ikke af denne verden”, undre selv sangeren, som ubesværet trak masserne ind i hans magi.

Bombastisk “made i Styria”, et monumentalt sceneshow og i midtpunktet en gladiator i lederhosen, som med sin kraft og sin stemme forvandlede Kitzbühl stadion open air, til et rødt Colosseum: Andreas Gabalier, fænomenet og en begivenhed på samme tid, rockede lørdag aften Kitzbühl – og hvordan!

Der var fyldt til den sidste plads ved open air stadion, og der herskede en stemning fra Kitzbühl som ikke mange har oplevet. I næsten fire timer stod bjergmanden fra Steiermark, på scenen og gav alt til sine fans og sang sine sange af dem, der for længst er blevet hymner.

Publikum takkede ham, da tusinder sang i kor til “Ein Liad für di”. Tryk på fra alle pladser ved “Verdammt lang her”, “Hulapalu” og “Zuckerpuppen”, ren gåsehuds følelse ved “Mei Herz schlägt nur für di” og “So liab hob i di” og et hav af lys ved “Amoi segn ma uns Wieder” og “Ewig”.

Og hvis det ikke var nok, var der endda også en Kitzbühel premiere: Sammen med Rosi Schipflinger, den syngende værtinde fra Kitzbühl, gav VolksRock’n Roller “Erzherzog-Johann-Jodler” og “Wo der Wildbach rauscht” – som unplugged versioner.

Kitz koncerten 2018, en mindeværdig begivenhed: Aldrig før har Andreas Gabalier givet seks koncerter i træk samme sted. Hektisk jubel, som ingen ende vil tage, og råb om ekstranummer fra de tusinde fans, gør det tilsyneladende umulige til det mulige: Kitz koncert 7.0 fra Steir super stjernen er for 2019 allerede fastsat.

Det skal du læse