Andreas Gabalier og kæreste Silvia Schneider er adskilt

Foto: Silvia Schneider / Facebook

De var drømmeparret i pomi-scenen i Østrig. Volks Rock’n Roller Andreas Gabalier og den blonde tv-programleder Silvia Schneider. På Facebook bekræftede Gabalier-kæresten at det er slut med kærligheden.

Han var sammen med venner på motorcykel ferie, de kørte under den mexicanske solen. Separat ferie og nu går den østrigske Andreas Gabalier og hans kæreste, programlederen Silvia Schneider efter seks års, hver deres vej. Det blev annonceret i dag af wienerne via hendes Facebook-konto.

Lørdag aften leverede folks Volk’s Rock’n Roller en førsteklasses optræden ved Carmen Nebel, hvor han ikke viste det. I morges fløj sangeren ifølge BILD hjem fra Hannover for at redde sit forhold.

”Efter vi bare ikke vil blive tildelt at gøre tingene i vores egen tempo, at snakke og reflektere …. med tålmodighed, følsomhed og forståelse … og få usande spekulationer fra hånden … prøve vi på denne måde at fortælle, hvad der var ubeskriveligt for os indtil nu, ” -Silvia Schneider skriver om sammenbruddet på sin Facebook-side.

Hun rækker ud hånden

Sidst parret blev set offentligt, var i februar. Og i fredags annoncerede endda Silvia på Facebook en poncho, som moden skal have til efteråret. Og enhver, der læser videre, lærer, at hun har efterladt en lille bagdør til sit forhold til Andreas:

”Jeg siger dig, Andreas, at jeg altid kun er en udstrakt hånd væk, hvis du skal stoppe. Jeg er glad for at gå et stykke …. men ikke længere … end du kan indhente mig, når ingen andre er der. Jeg vil godt gøre mit bedste. Jeg havde aldrig været svær. Har jeg? Har aldrig mistet mig selv. Nu er det også godt. Må himlene gives til dig. Jeg prøvede stjernerne, ”skriver Silvia Schneider på Facebook.

Vi ønsker de to alt det bedste, og ingen “rosekrig” …

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse