Andreas Gabalier: Morddrama lige uden for døren

Foto: Andreas Gabalier Facebook

Det skete pludselig og holder hele Graz i spænding: Mordet på en 33-årig mor til to, der arbejdede som tandlæge!

En 27-årig, der netop var blevet løsladt fra den psykiatriske afdeling, stak pludselig den unge kvinde ned, kun ganske kort fra hendes arbejdsplads.

Hun blev straks kørt til hospitalet hvor hun døde af sine alvorlige kvæstelser kort efter ankomsten. Andreas Gabalier tager også kvindens skæbne med sig. Han er i chok – fordi mordet skete lige uden for døren! Det er svært at forestille sig, hvordan hendes slægtninge, især hendes to børn på syv og elleve år, har det nu.

Musikeren finder et par ord på Facebook om dramaet, som faktisk ikke kan beskrives med ord. Han skriver: “Denne utrolige tragedie, der skete i mit hjemmekvarter Graz St. Peter, har dybt berørt mig” Så tilbyder han endda at være der for de pårørende, selvom “vi ikke kender hinanden personligt”: “Hvis jeg kan gøre noget godt for jer, give trøst eller hjælp, ville det være en personlig bekymring for mig”.

Andre menneskers lidelser kommer til Volks rock’n’rolleren

Ikke underligt, at han er så rørt over denne historie! Han ved, hvordan det er at sige farvel til sine kære.

Efter sin far Wilhelms og hans søster Elisabeth selvmord, tog det ham år at bearbejde, hvad der var sket. Troen på Gud hjalp ham: “Efter at have tabt, kunne jeg ikke have gjort det uden tro,” indrømmede han åbent.

Andreas tænker tilbage med taknemmelighed til sine kære: “Jeg beder om at gå i kirken og tænde et lys.” For den dræbte kvinde i Graz vil Andreas gerne gøre mere end bare at tænde et lys – dejligt, at der stadig findes sådanne gestus af menneskeheden!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse