Andreas Gabalier: Lynfødsel i bilen

Der findes virkelig de mest usædvanlige steder at føde: fly, elevatorer, tog … eller endda i bilen. Når barnet har travlt med at blive født, kan man ikke vælge. Det var, hvad der skete for Huberta Gabalier, mor til Volks rock’n’roller Andreas Gabalier. Lille Andreas blev født på et øjeblik.

“… At være mor er simpelthen det smukkeste og største job af alle. For mig har der aldrig været noget smukkere i livet end mine børns fødsler. Det var ubeskrivelige øjeblikke, som man ikke engang kan sætte ord på,” siger Huberta Gabalier i et interview med MADONNA. Den nu 66-årige har fået fire børn. Et af dem er Østrigs nok mest succesfulde sanger Andreas Gabalier.

Andreas Gabalier blev født med lynets hast

I et interview med “Prima Woche” indrømmede han: “Jeg blev født lynhurtigt i bilen. På vej til hospitalet. Så jeg har virkelig et hastighedsgen i mig.” Det siges, at fødslen startede, da hans forældre var på vej for at besøge familie. Lille Andreas blev til sidst født i bilen på nødsporet af motorvejen B317 i Øvre Steiermark.

Mor Huberta var derefter altid nødt til at passe på sin dreng, for: “Allerede som lille dreng elskede jeg at løbe gennem skovene i Steiermark, klatre i træer eller stå på ski om vinteren,” siger Gabalier. Det har ikke ændret sig den dag i dag. Gabalier er naturelsker og poster jævnligt billeder af sine vandreture.

Andreas Gabaliers planer om egne børn

Selvom Andreas officielt er single i øjeblikket, vil han gerne stifte sin egen familie på et tidspunkt: “Jeg kommer fra en meget stor familie. Der er mange vigtige mennesker i mit liv. Selvom jeg ikke har min egen familie med børn i øjeblikket. Det vil helt sikkert komme. Det er fast forankret i min tiårsplan.” Vi er sikre på, at der er masser af kvinder, som gerne vil stifte familie med Andreas. Vi ønsker ham al mulig succes!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse