Andreas Gabalier: Kommer han snart til at lave en film?

Nogle gange får man fornemmelsen af, at Andreas Gabalier kan alt! Hans musik er mere succesfuld end nogensinde, hans koncerter er helt udsolgte, han fylder endda hele stadioner. Han er sporty, han er smart, han er klog, han har endda udgivet sit eget magasin. Men hvad med hans skuespillerkarriere? I et interview afslørede folk rock’n’rolleren, at han tilsyneladende slet ikke er afvisende…

Måske har venskabet med “Terminator”-stjernen Arnold Schwarzenegger vækket hans nysgerrighed på skuespil, men da han for nylig i et interview med “mein Bezirk.at” blev spurgt, om han også kunne tænke sig at arbejde som skuespiller, svarede Andreas Gabalier: “Jeg er sådan en, der altid lytter til alt. Af og til lader jeg visse projekter, forslag og ideer ligge i et par dage eller uger og overvejer så, om tiden eller mulighederne tillader det. At tage disse udfordringer op. Der er altid noget nyt. Ja, der er selvfølgelig visioner, også i filmens retning. Det er måske indlysende.”

Det får fans til at spidse ører. Andreas på et stort biograflærred, det ville være noget. Men den sympatiske østriger er ikke typen, der gemmer sig. Hvis han bliver genkendt, har han ikke noget imod det. Men hvis han ikke vil genkendes, har han en god forklædning: “Som regel kan jeg også godt lide at gå med kasket og solbriller i min fritid. På den anden side nyder jeg det.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse