Andreas Gabalier: Kan det koste ham hans karriere??

Den populære Volks-Rock’n’Roller Andreas Gabalier er ikke kun populær blandt hans hårde fans. Kvinderne elsker ham, og mændene vil gerne være lidt mere som ham. Han har vundet utallige præmier og priser, men aldrig har en præmie forårsaget så meget opmærksomhed som hans næste …

Næste lørdag vil Andreas Gabalier modtage Karl-Valentin-Orden i München, en traditionel karneval ordre. Dette blev allerede annonceret i slutningen af sidste år af karneval selskabet “Narhalla”. Begrundelse står på virksomhedens webside: “Karl Valentin så sig selv, gennem hele sit liv, som en folkesanger. Narrhalla optager Andreas Gabalier, den selvudråbte, patenterede Volks-Rock’n’Roller, der ved, hvordan man kan kombinere folkemusik med stadionrock og for hvem hans elskede München blev epicenter for folkets rock’n’roll som “folkesanger 2,0 “For hans kunstneriske præstation”.

Gabalier får en masse modvind

Direktøren for “Münchner Valentin-Karlstadt-Museums” Sabine Rinberger fortalte Bayerischer Rundfunk, at ikke kun maven snoede sig, men også hjertet blev knust. Valentin er Münchens største kunstner, og hans kunst har intet at gøre med, hvad Andreas Gabalier står for. Også tidligere borgmester i München Christian Ude og advokat Gunter Fette, som administrerer valentines ejendom, kritiserer valg af ordren.

Sidstnævnte sagde München “tz”, det er uacceptabelt, at Gabalier er forbundet med hans indlysende leg med fascistiske symboler som den bageste swastika på forsiden, hans homofobi med navnet Karl Valentin.

Sådan reagerede Gabalier på påstandene

Adresseret til kritikken, fortalte Andreas Gabalier til BILD:

“Nogle få mennesker bliver forstyrrede, det er dem ikke kender mig personligt, det tager jeg mig ikke noget af. Jeg har fået at vide, at der var uro ved alle mine forgængers forgængere, fordi nogle kritikere mener, at visse vindere ikke fortjener denne ordre. ”

Andreas kan ikke rigtig forstå beskyldningerne. Han fortsatte:

“Jeg er nok for jordnær for nogle, men jeg vil bestemt ikke ændre mig for disse mennesker. Fra nogle få misundelige mennesker vil jeg ikke bryde min historie om succes. Du behøver virkelig ikke at kunne lide mig, men jeg vil gerne have mere forståelse fra nogle mennesker. Gensidig respekt er i vores samfund, rendt mere og mere ned i afløbet. ”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse