Andreas Gabalier fejrer tolerance og enhed i sin nye single “LIEBELEBEN”

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

I “LIEBELEBEN” er der ingen barrierer, der ligger i kærlighedens vidunderlige natur. Mennesket elsker mennesket og pointer, uden undtagelse at det udgør enhver levet kærlighed denne jord, at vi alle deler for et bedre sted for os alle!

Men lige så meget som Andreas Gabalier laver en stærk argumentation for tolerance og sammen gør stærk, er “LIEBELEBEN” først og fremmest en folkelig rock’n’roll-sang. Volks-Rock’n’Rollen har altid stået for sjov og positiv energi!

Det overdådige gospel inspirerede kor, som baggrundssangere deltager i den strålende finale, kan allerede ses på det udsolgte stadion foran et hav af fortryllede hjerter. Eneste kærlighed er dette drive til at nedbryde mure, bygge broer, forene alle hjerter og alle mennesker.

Med “LIEBELEBEN” har Andreas Gabalier skræddersyet en salme til den kosmiske krop af kærlighed, fordi denne poetiske sang ikke kun handler om sommerfugle i maven eller forårsfeber. Nej, selvfølgelig er Andreas Gabaliers horisont også lidt større her, kærlighedens flyvende gnister er virkelig universelle.

Andreas Gabaliers hidtil usete musikkarriere har indtil videre været en stejl stigning, som kun han kunne få til at se så ubesværet ud. Men det er også resultatet af en næsten ubegrænset vision, som Andreas Gabalier fuldt ud lever ud.

Den energi, du giver, returneres til dig. Hans unikke folkelige rock’n’roll blev udtænkt af ham for at bringe mennesker sammen og fejre liv og kærlighed sammen, for at undslippe hverdagen og have den bedste tid.

For dybest set fungerer intet uden kærlighed hos Andreas Gabalier. Det er motoren i alt, hvad han gør: kærlighed til musik, kærlighed til bjergene, kærlighed til mennesker.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse