Andreas Gabalier er sur: “DET er ignorance som ikke kan overgåes!”

Billede: Semmel.de

“Amadeus Austrian Music Award” er den største østrigske musikpris, der findes. I år uddeles den d. 23. april i Wien, og denne gang ser det ud til, at musik eksperterne og jury lederne har overset nogen i nomineringen: Den aktuelt største musiker i landet: Andreas Gabalier! Nu siger han sin personlige mening!

Andreas Gabalier sidder foran kameraet i sin seneste Facebook-video og synes – trods et smil – at være vred. Han er ikke nomineret til “Amadeus Austrian Music Award” i år, og det er ikke kun overraskende for schlager verdenen, men også for ham selv.

I videoen siger han “I kategorien ‘Live-Act des Jahres’ er den største indenlandske musikpris, der hæder de største succeser i det forgangne år, og ikke engang at blive nomineret – for en hidtil uset stadions tur, især ikke af en østrigsk – ikke kun er uovertruffen uvidenhed. Men også den største anklage, at man udsætter mig for en uprofessionalisme” man har set!

Vi synes at han har helt ret. Gabalier tog på en gigantisk stadion tour sidste år – 15 datoer, alle udsolgt OG udgav et album til tiårsdagen. Ingen østrigsk sanger i øjeblikket, har flere fans end Andreas Gabalier.

Andreas ønsker dog ikke en efterfølgende nominering, og han ønsker kunstnerne, der er nomineret at alt går godt!

Se hele videoen af Andreas Gabalier herunder

https://www.facebook.com/AndreasGabalier/videos/868213806967337

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse