Andreas Gabalier – Elvis hår

Kilde: Andreas Gabalier Facebook

“Volks-Rock’n’Roller” Andreas Gabalier er berømt for sit specielle udseende, og hans fans elsker ham. Med schlager.de taler han i et detaljeret eksklusiv interview med Hamburger kult-Frisøren “Frau Tolle” om sit usædvanlige hår, hvordan han opretholder sin storhed, hvor ofte han går til frisøren, hvorfor han ikke er bange for grå hår og hvad han synes om tilbagegående hårlinje.

Andreas, hvor ofte går du til frisøren?

Cirka hver tredje uge – afhænger altid af, hvordan jeg er hjemme. Jeg må da indrømme at nogle gange lader håret gro lidt længere – så skal jeg kun gå hver anden måned. Jeg lader håret på siden være meget kort, fordi jeg skal klippe hurtigere, ellers får de en temmelig uheldig længde. Overgangen er altid lidt grim.

Har du en foretrukken frisør?

Ja, der er en frisør i Graz, som er min stamme frisør. Men jeg lader også andre kigge på mit hår. Jeg tilbringer så lidt tid hjemme derhjemme, at jeg ikke vil spilde resten jeg har, med at sidde hos frisøren. Jeg kan godt lide at tage pauser i de indre byer, spise noget lækkert og gå til næste frisør, hvis det passer.

Er der visse pleje ritualer til dit hår?

Nej. Men måske ville det ikke skade at have nogle for fremtiden (griner og overdriver den store). Jeg vasker mit hår, ellers gør jeg ikke noget.

Før du går i seng eller om morgenen?

Aften. Jeg går aldrig i seng uden et brusebad! Om morgenen har jeg et dejlig ponyhår. Men det meget få personer der ser mig sådanne.

Hvad smører du i håret for at holde det på plads?

Intet særligt. Jeg får altid de mest varierede pomader gratis. Jeg skal bruge de næste 20 år, for at bruge dem alle sammen.

Kender du “Bad Hair Days”?

Ja, sikkert. Så vil det store hår bare ikke sidde ordentligt. Men det må jeg gå igennem. Jeg er ikke en pige.

Bruger du nogle gange en kasket?

Meget sjælden. Nogle gange flyver vi af sted tidligt om morgenen til et eller andet sted. Derefter har jeg normalt ikke lyst til at tørre håret og bruger derfor en kasket. Men det er for det meste dovenskab. Nogle gange gør jeg det også hjemme.

Har du allerede gråt hår?

Heldigvis ikke! Men den tilbagegående hårlinje kommer langsomt …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse