Andreas Gabalier efter Shitstorm

Foto: ZDF/Sascha Baumann

I lørdags fejrede Andreas Gabalier sin store scene-genkomst i Giovanni Zarrella Showet. Senest har han opholdt sig i Nashville for at producere sit nye album. Synligt fyldt efter denne tur kommenterede han Corona-foranstaltningerne.

Problemet: De foranstaltninger, der er truffet i dette land (Tyskland .red), forårsager stadig delte meninger og ophedede temperament, så mange seere tog hans ord som kritik af den tyske regering. Nu tager han stilling til det.

Afhængigt af dit synspunkt var Andreas Gabaliers ord ganske harmløse. I snakken med Giovanni fortalte han glad om sin nye musik og tiden i Nashville: “Det var positivt at se, hvordan USA håndterede denne corona-virus. Vi så overhovedet ikke en maske, det var bare ren livsglæde.”

Mens nogle blandt publikum (som var underlagt strenge krav med FFP2-maskekrav) så forvirrede ud, så brød en shitstorm hurtigt ud imod ham på de sociale netværk. Da Andreas forlod scenen, vendte Giovanni sig mod publikum: “Alt til sin tid. Jeg synes, vi har det ret godt her.” Dette blev efterfulgt af en afklaring fra Andreas på Instagram…

I en Instagram-video takkede Volks Rock’n Rolleren først Giovanni for i lørdags og hans bombastiske show, før han tog stilling: “Jeg vil gerne endnu en gang gøre det meget klart, at jeg bestemt ikke kritiserede eller tvivlede nogen corona-foranstaltninger i går. Jeg har lige talt om et meget, meget positivt og maskefrit liv i de sidste par måneder omkring min produktion til den nye cd i Amerika, og vi nød virkelig tiden der,” understregede han.

Han håbede, at ordene ikke ville blive fordrejet igen, og “en myg bliver til en elefant”. I lyset af den nuværende situation i Ukraine, “er vi glade for, at vi kan leve i fred i vores del af verden,” sagde Andreas Gabalier.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse