Andreas Gabalier: Derfor fungerer det ikke med fruen!

Foto: Andreas Gabalier Web

For omkring et år siden annoncerede Silvia Schneider, “Volks-Rock’n’Roller” Andreas Gabaliers ekskæreste, at parret var gået fra hinanden. Siden da har Andreas, der har en særlig plads i mange kvinders hjerte, været single. Men hvorfor? Har østrigeren ikke alt, hvad en mand kunne ønske sig?

Gæt nummer 1 – Andreas – Stjernen

Måske tror mange unge kvinder stadig på deres bedstemødres råd, der siger, at du aldrig kan have en “smuk mand” for dig selv. Men hvis man kan tro på udsagnene fra Andreas Gabalier, er han en loyal sjæl, når han er i et forhold. Ikke desto mindre kunne pigerne blive afskrækket af hans “stjernestatus”. Hvilken kvinde vil have en partner, der bruger meget mere tid i studiet eller på turné, end han bruger på at pleje forholdet derhjemme?

Gæt nummer 2 – Andreas’ politiske synspunkter

Man forsøger gang på gang at sætte Andreas Gabalier i en bestemt politisk bås. Hans synspunkter er måske ikke alles kop te, men man skal selvfølgelig respektere hans mening. Og hvis en kunstner skal kunne noget, så er det at skille vandene en gang imellem. Andreas Gabalier kan bestemt gøre det, og skal man have dybtgående samtaler og diskussioner med ham, skal man være parat til at sætte hårdt mod hårdt!

Gæt nummer 3 – Andreas’ gammeldags tænkning

Der var altid rygter om, at Silvia Schneider slogop med Andreas Gabalier på grund af hans gammeldags tankegang. Han skulle angiveligt have foretrukket at se hende hjemme ved komfuret i stedet for at være i gang med en karriere. Men skal vi virkelig stadig have sådanne diskussioner i det 21. århundrede? Moderne teknologi gør det jo meget lettere for arbejdende kvinder at kombinere familie og karriere. Vejen til en mands hjerte anno 2020 går stadig gennem maven, men i dag handler det ligeså meget om take-away, som det gør om bedstemors solide gulaschopskrift!

Gæt nummer 4 – Andreas og ekskæresten

Andreas Gabalier og ekskæresten Silvia Schneider var begge store navne og offentlige personer. Det kan tære hårdt på et forhold, og de store følelser kan komme op i en, når sladderpressen rigtig går i gang. Heldigvis lærer man af erfaring, og det gælder forhåbentlig også den østrigske “volks-rock’n’roller”!

Gæt nummer 5 – Andreas i øjeblikket

Musikeren bruger i øjeblikket meget tid i sit studie og pusler med ny musik. Det store open air-show, der var planlagt i år, og den planlagte albumudgivelse blev begge offer for corona- pandemien og er blevet udsat. Fra tid til anden kunne man se på de sociale medier, at Andreas tilbragte sin fritid ved søen, i bjergene, i fitnesscenteret eller sammen med gode venner. Man kan kun håbe, at han føler sig ok uden en bedre halvdel …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse