Andreas Gabalier: Derfor fungerer det ikke med fruen!

Foto: Andreas Gabalier Web

For omkring et år siden annoncerede Silvia Schneider, den tidligere kæreste af “Volks-Rock’n’Roller” Andreas Gabalier, adskillelsen fra ham. Siden da har Andreas, der har mange kvindes hjerte i hænderne, været single. Men hvorfor? Har østrigeren ikke alt, hvad en mand skulle have?

Gæt nummer 1 – Andreas – Stjernen

Det kan være, fordi mange unge kvinder stadig tror på deres bedstemødres visdom, der siger, at du aldrig vil have en “smuk mand” for dig selv. Men hvis man kan tro på udsagnene fra Andreas Gabalier, er han en loyal sjæl i et forhold. Ikke desto mindre kunne “Maderl’n” blive afskrækket af hans “stjernestatus”. Hvilken kvinde vil gerne have en partner ved sin side, der bruger meget mere tid i studiet, i prøverummet eller på turné, end at kæle med sin elskede i sofaen derhjemme?

Gæt nummer 2 – Andreas ‘politiske synspunkter

Gang på gang forsøges det at skubbe kunstneren hen i et bestemt politisk hjørne. Bestemt har han synspunkter, som ikke alle kan lide, men det er også en mening, der skal respekteres. Og hvis en kunstner skal have en gave, bør det være at polarisere. Gabalier kan bestemt gøre det og bør også stå for det faktum, at man kan have dybtgående samtaler og diskussioner med ham snarere end at kæle af frygt. De, der deler ud, skal også være i stand til at tage det, og lad os være ærlige: Kvinder er ikke altid bare tamme lam!

Gæt nummer 3 – Andreas ‘gammeldags tænkning

Der var altid rygter om, at Silvia Schneider brød op med Andreas Gabalier på grund af hans gammeldags tankegang. Han skulle angiveligt have foretrukket at se hende hjemme ved komfuret end i en karriere. Men skal vi virkelig stadig have sådanne diskussioner i det 21. århundrede? Fordi opvaskemaskiner, tørretumblere og vakuumrobotter gør det meget lettere for arbejdende kvinder at kombinere familie og karriere. Skal du også finde et fælles (diskussions) grundlag her og ja, måske bør hjertets dame ikke kun kende leveringsservicenummeret udenad, men også bedstemors gode gulaschopskrift. Fordi kærlighed som bekendt stadig går gennem maven i 2020!

Gæt nummer 4 – Andreas og ex

Andreas Gabalier og den tidligere kone ved hans side, Silvia Schneider, var begge store figurer. Begge er offentligt tilgængelige og var derfor altid af interesse for alle medier. Der blev skrevet et eller andet ord, der kunne have skadet partneren, og der var bestemt en dag, hvor den andens ego blev så såret, at følelser, der var blevet cementeret for evigt, ikke længere kunne modstås. Men du lærer af erfaring! Sikkert vil “folk rock’n’rollers” have lært af fortidens fejltagelser?

Gæt nummer 5 – Andreas i øjeblikket

Musikeren bruger i øjeblikket meget tid i sit studie og pusler med ny musik. Den mega open air, der var planlagt i år, og den planlagte albumudgivelse blev offer for Corona Pandemien og er blevet udsat. Fra tid til anden kunne man se på de sociale medieplatforme, at Andreas tilbragte sin fritid ved søen, i bjergene, i gymnastiksalen eller sammen med gode venner. Man kan kun håbe, at han føler sig ok uden en bedre halvdel, og nogle gange ikke som det femte hjul på bilen …

Kilde: Schlager.de