Andreas Gabalier: Alvorlige forbrændinger!!!

Billede: Semmel.de

Rigtig mange kender denne situation: Gryden med lækker mad er på komfuret, duften er uimodståelig, den simmer og du kan bare ikke vente med at tage en ske og snack! Og så den store AUA! Man brænder sin tunge eller sine læber. Det er nu sket for Volks Rock’N’Roller Andreas Gabalier…

Det var ikke tilfældigt, at han udsendte en live video af sig selv, den dag, hans eks-kæreste Silvia Schneiders fødselsdag fejres. Tværtimod er beskeden bag den (sandsynligvis ufrivilligt sjove) video på hans Facebook-side mere, at han ønskede at vise, hvor godt han klarer sig.

Tilsyneladende sidder han på en restaurant – foran ham på bordet ligger en tallerken fuld af melon og en skål is. Så har Gabalier en “vigtig sikkerhedsmeddelelse til alle nationens nye kokke”. Han henter en rød gryde til illustration og giver værdifulde tip:

“Hvis man steger en lækker ost, skal man skære den i skiver og vende den med en gaffel – og lader man så derefter denne gaffel ligge på siden af ​​gryden, så bliver den meget varm!” Resultater, der ikke er nye nu, men det fortsætter: “Og nu kommer tippet: Du skal IKKE slikke gaflen!”

Andreas Gabalier giver værdifulde tip

Hans tip: Du skal hellere vente, indtil pølsen serveres på en tallerken foran dig og ikke tage den varme gaffel i munden: “Ellers kan det være, at læberne bliver grimt forbrændte!

Gabalier viser sin (tilsyneladende) ømme underlæbe. En fan har stor medlidenhed, men du skal smile lidt.

Til helingsprocessen anbefaler Gabalier nu kun “at sutte kolde meloner og slikke is hele den solrige eftermiddag!” Med sit begrænsede smil ser han under alle omstændigheder ud til at nyde det, og vi kan derfor kun sige: Bliv vel snart og fortsæt med at nyde dit måltid!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse