Andrea Kiewel: ZDF stopper Fernsehgarten!

Foto: ZDF / Sascha Baumann

ZDF-Fernsehgarten er nok det mest berømte underholdningsprogram søndag formiddag. I sommersæsonen lover dette kult show den bedste underholdning med den nyeste schlager og popmusik. Men nu følger chokket: ZDF fjerner Kiwis show fra programmet.

Er der en forbandelse på ZDF-Fernsehgarten? Tidligere måtte showet fra Mainz klare nogle tilbageslag. Et tordenvejr ramte for nylig Lerchenberg og afbrød liveudsendelsen. For en uge siden måtte Fernsehgarten på Mallorca også udskydes. Årsag: På grund af oversvømmelsestragedien i Tyskland ville den atmosfæriske festmusik have været uegnet.

Nu kommer den næste dårlige nyhed for fans af Kiewel-showet. ZDF stopper Fernsehgarten næste søndag. Hvorfor? Er nogen syg? Er open air studiet på Lerchenberg i Mainz blokeret til søndag?

OL i stedet for schlager, nej. Den nuværende udgave bliver offer for den olympiske udsendelse. ZDF sender sportsspektaklet live fra Tokyo. På grund af tidsforskellen på syv timer starter konkurrencerne præcist i løbet af ZDF-Fernsehgarten udsendelsestiden. En uheldig tilfældighed. Men Kiwi er ikke alene med dette olympiske problem:

I weekenden måtte “Immer wieder sonntags” aflyses på ARD på grund af OL. Desværre trækker schlager det korteste strå.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse