Andrea Kiewel: Oktoberfest-„Fernsehgarten“ braste!

Foto: ZDF – Sascha Baumann

Det ville have været en absolut premiere for Andrea Kiewel og ZDF “Fernsehgarten”: “Oktoberfest møder Malle” burde være mottoet for en helt særlig udgave af det populære musikprogram. Men nu er denne plan blevet kastet over bord …

På grund af den tragiske oversvømmelseskatastrofe i juli i år blev den årlige Mallorca “Fernsehgarten” aflyst af respekt. Det ville virkelig ikke have været en god anledning til at organisere en stor Ballermann -fest.

Men da det er svært at sende en aflyst udgave i den aktuelle sæson, gjorde de det bedste ud af det og fusionerede hurtigt to emner: Oktoberfest- og Mallorca -udsendelserne skulle kombineres søndag den 19. september i et show under mottoet “Oktoberfest meets Malle”. Men det kommer der ikke noget ud af nu!

Derfor er der ingen Oktoberfest i Fernsehgarten “Vi har aldrig gjort det sådan før,” meddelte Andrea Kiewel entusiastisk i slutningen af ​​juli. “Det passer også ind i 35 års Fernsehgarten,” tilføjede programlederen.

Nu har ZDF taget en U-vending. “Wir sind Mallorca” er nu mottoet for udgaven den 19. september. På spørgsmål fra t-online afslørede en ansvarlig fra ZDF: “Kombinationen af ​​’Mallorca-Party’ og ‘Oktoberfest’ var en idé i løbet af udsættelsen dengang, men kunne desværre ikke implementeres på den måde.”

Mickie Krause: Mysteriet om den nye single løst

Ikke desto mindre kan publikum se frem til en fantastisk udgave med topstjerner af Ballermann. Blandt andre vil Jürgen Drews (feat. Die Junx), Peter Wackel, Mickie Krause, Tim Toupet og Malle-Sternchen Marry være der.

Fans af Mickie Krause undrede sig især over, hvornår hans nye single “Kann ich so nicht sagen, müsst ich nackt sehn” udkommer, hvilket også er blevet udskudt på grund af oversvømmelseskatastrofen.

Humørmusikeren løste nu selv dette puslespil i sin Instagram -historie: Fredag ​​den 17. september er tiden kommet – til tiden til Fernsehgarten! Og timingen er også ideel for Peter Wackel, han vil præsentere sin nye sang “An der Theke” kort efter udgivelsen for et publikum på millioner.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse